Ücretsiz Mi hesap yetkilendirme '' S-MI Tools V0.3.0 Beta 3 Released Redmi Note 9 | Redmi 10X 4G Redmi Note 9 Pro AUTH VPN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ibrahimbilmis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
iphone x
Konular
6
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

S-MI Tools V0.3.0 Beta 3 Released | Free Download Tested, A tiny utility for Windows computers is S-MI Tools V0.2.0 Beta 2. It helps users to remove the FRP lock or bypass it, as well as remove the screen lock. You also have a one-click download of the firmware from this tool. This site will provide your smartphone with almost any kind of solution. If you use an IOS computer that doesn’t matter to us, you’ll find every repair solution on our website according to your needs. If you use smartphone brands such as SONY, LENOVO, LG, MOTOROLA, SAMSUNG, HTC, ALCATEL, HUAWEI, BLACKBERRY, NOKIA, XIAOMI, SYMPHONY, WALTON, CARBON, any Chinese version of any clone, etc. For any software problem, you can get a solution. Like Miracle Box, z3x Box, Volcano Box, Avenger Box, Falcon Box, Infinity Box, Aviator Box, Unlock Tool, you can do Flash, Country Lock Unlock, IMEI fix, Format, Unlock Phone, Unlock Privacy Lock, Read & Write Firmware, GSM Tools, Frp Solution and many more by using that app. So, visit our website, please.

Special File xBootloader+MiCloud+Frp Unlock [More files will in V0.3.0 beta3 release] Pocophone M2 Pocophone M2 Pro Pocophone X3 NFC Mi 9 Mi 10 Lite Zoom (Youth) 5G Mi 10T 5G | Mi 10T Pro 5G | Redmi K30S Ultra Mi 10 Ultra Mi Note 10 Lite Redmi 6 Redmi 6a Redmi 7 Redmi 8a Pro | Dual Redmi 9 Redmi 9a | Redmi 9T Redmi 9c NFC Redmi 9c | Pocophone C3 Redmi Note 7 Redmi Note 8 Redmi Note 8 Pro Redmi Note 9 | Redmi 10X 4G Redmi Note 9 Pro Redmi 10X 5G Redmi 10X Pro 5G Redmi K20 Pro | Mi 9T Pro Redmi K30 Ultra Redmi K30i 5G Tool Features:- Flash Tool Driver Tool Hardware Download Firmware Fastboot Tool ADB Tool

Uygulama çalışırken ekran görüntüsü

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Link Kaldırılmıştır

Moderatör tarafında düzenlendi:

solanercan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ercan solan
Cihazım
note 9
Konular
5
Hadi canım. Çok can yakar bu çalışırsa.

Darkfire48

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Red Mi Note 9S
Meslek
Mühendis
Konular
3
AdeLa çalışır mı sence ?

eminreis80

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Mi 10t Pro
Meslek
makine mühendisi
Konular
15
deneyen var mıdır acaba?

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Denedim baktım,elbette ki sizler gibi benim de hayallerim suya düştü,ihtimal vermiyordum zaten ama yine de bir deneyeyim dedim.Adamlar auth dosyası falan koymamışlar,spflashtool miflashtool miunlocktool koyup bir de reboot menüsü koymuşlar.Tabii benim anladığım kadarıyla böyle,ufi almayı planlıyorum o olmadan böyle birşey yapmayı da istemiyorum şimdi,preloader var ancak 20 Eylül 2019 a ait,o yüzden hiç emin değilim.Ancak içinde farklı bir miunlock var,o belki denenebilir

Darkfire48

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Red Mi Note 9S
Meslek
Mühendis
Konular
3
Denedim baktım,elbette ki sizler gibi benim de hayallerim suya düştü,ihtimal vermiyordum zaten ama yine de bir deneyeyim dedim.Adamlar auth dosyası falan koymamışlar,spflashtool miflashtool miunlocktool koyup bir de reboot menüsü koymuşlar.Tabii benim anladığım kadarıyla böyle,ufi almayı planlıyorum o olmadan böyle birşey yapmayı da istemiyorum şimdi,preloader var ancak 20 Eylül 2019 a ait,o yüzden hiç emin değilim.Ancak içinde farklı bir miunlock var,o belki denenebilir
Tahmin etmiştim paylaşımı yapan arkadaş bütün forumlara kopyala yapıştır yapmış açıkçası çok güvenemedim programa indirmedim bile bilgisayara

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Ben denedim ama olmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt