Yardım TWRP'yi Nasıl Kaldırabilirim?

telotelo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
......
Cihazım
telefon
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Xiaomi Mi 9T
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Öncelikle merhaba arkadaşlar ben xiaomi mi 9t cihaza sahibim bir arkadaş sağolsun bana twrp yükledi fakat onu şimdi kaldırmak istiyorum. Nasıl yapabilirim ayrıntılı olarak anlatabilir misiniz? Bunun gibi diğer konuları da okudum fakat telefon konusunda biraz cahil olduğum için hiçbişey anlamadım diyebilirim.

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72

Oyla:

telotelo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
......
Cihazım
telefon
Konular
4
Hocam ben bu twrpyi ne yaptım ettim kaldırdım fakat main menu sekmesindende çıkamıyorum reboot diyorum aynı ekranda kalıyorum rom falan mı yok acaba sorun bu yüzden midir?

Oyla:

Nurullah6547

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NURULLAH
Cihazım
Redmi k20 pro
Konular
6
Hocam ben bu twrpyi ne yaptım ettim kaldırdım fakat main menu sekmesindende çıkamıyorum reboot diyorum aynı ekranda kalıyorum rom falan mı yok acaba sorun bu yüzden midir?
Aşağıda bir yazı var mı en altta bu cihazda rom yok diye tabi ingilizce yazıyor

Oyla:

telotelo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
......
Cihazım
telefon
Konular
4
yok sadece power tuşuyla ses tuşunu kullan falan var ama ekrandanda çıkılmıyor yani
Tamam bu kısmıda hallettim fakat şimdide pin sorunu çıktı daha önce koymadığım bir şifreyi benden istiyor hattı taktıktan sonra Sim card 2 pin kodunu girin diyip duruyor fakat hattın pin kodları işlemiyor internetten baktım böyle bişey var ama ben daha önce koymadım ve bilmiyorum.

Oyla:

telotelo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
......
Cihazım
telefon
Konular
4
Tamam bu kısmıda hallettim fakat şimdide pin sorunu çıktı daha önce koymadığım bir şifreyi benden istiyor hattı taktıktan sonra Sim card 2 pin kodunu girin diyip duruyor fakat hattın pin kodları işlemiyor internetten baktım böyle bişey var ama ben daha önce koymadım ve bilmiyorum.
Hattımı başka bir telefona takıp şifreyi kaldırdım. Ama Xiaomi cihazımda hat çalışmıyor yani diğer telefonlarda hat gayet güzel çalışırken xiaomi de kullanamıyorum hiç bir şekilde

Oyla:
Üst Alt