Yardım TWRP'yi Nasıl Kaldırabilirim?

telotelo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
......
Cihazım
telefon
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Xiaomi Mi 9T
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Öncelikle merhaba arkadaşlar ben xiaomi mi 9t cihaza sahibim bir arkadaş sağolsun bana twrp yükledi fakat onu şimdi kaldırmak istiyorum. Nasıl yapabilirim ayrıntılı olarak anlatabilir misiniz? Bunun gibi diğer konuları da okudum fakat telefon konusunda biraz cahil olduğum için hiçbişey anlamadım diyebilirim.

bluestorm02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
9
Magisk yüklü değilse anlamı yok ki uninstaller flashlamanın.

Oyla:

Nurullah6547

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NURULLAH
Cihazım
Redmi k20 pro
Konular
6
o zaman stock reovery flashlamanız lazım bilgisayarda rom varsa dosyayı açıp reovery.img var onu telefon hafızasına atıp install image deyip recovery seçip flashlamanız gerekiyor bunu bilmiyorsanız yüklü olan romun sürüm de dahil aynı olması gerekiyor romun recovery olanı indir hiçbir wipe yapmadan romu flashla twrp gider eu olmadığını varsayıyorum eu da gömülü twrp verileriniz wipe yapadığınız için silinmez

Oyla:

telotelo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
......
Cihazım
telefon
Konular
4
o zaman stock reovery flashlamanız lazım bilgisayarda rom varsa dosyayı açıp reovery.img var onu telefon hafızasına atıp install image deyip recovery seçip flashlamanız gerekiyor bunu bilmiyorsanız yüklü olan romun sürüm de dahil aynı olması gerekiyor romun recovery olanı indir hiçbir wipe yapmadan romu flashla twrp gider eu olmadığını varsayıyorum eu da gömülü twrp verileriniz wipe yapadığınız için silinmez
teşekkürler öneri için teker teker denemeye çalışıyorum hepsini sonuca göre tekrar yazıcam teşekkürler

Oyla:

Sxiao

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
30
stock romu nereden indirebilirim mi 9t için güvenilir bir link olarak?
En güvenli yer resmi sitesidir. Kendi modelinizi bulup yükleyebilirsiniz.

Oyla:

telotelo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
......
Cihazım
telefon
Konular
4
Bu konuya bakabilirsiniz.

bu flashlama işleminin uzun sürmesi normal bir durum mu yaklaşık 1 saat oldu ve hala bekliyorum da?

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
bu flashlama işleminin uzun sürmesi normal bir durum mu yaklaşık 1 saat oldu ve hala bekliyorum da?

Hocam maksimum 600-700sn sürer. Farkı mi-flash sürümü deneyin. Ya da en kolay olan bu programı deneyin

Oyla:

telotelo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
......
Cihazım
telefon
Konular
4
Hocam maksimum 600-700sn sürer. Farkı mi-flash sürümü deneyin. Ya da en kolay olan bu programı deneyin

Sabahtan beridir indiriyorum bu sürümleride yok ya hiçbişey olduğu yok en iyisi ben bununla daha fazla uğraşmiyim bu twrp yüklüyken güncelleme yapabiliyor muyuz onu sorayım? yani sistem güncellemesi yapılmıyor onu biliyorumda dosyayla falan twrp üzerinden yapabiliyor muyuz?

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Sabahtan beridir indiriyorum bu sürümleride yok ya hiçbişey olduğu yok en iyisi ben bununla daha fazla uğraşmiyim bu twrp yüklüyken güncelleme yapabiliyor muyuz onu sorayım? yani sistem güncellemesi yapılmıyor onu biliyorumda dosyayla falan twrp üzerinden yapabiliyor muyuz?
Twrp Yüklü iken rom güncellemesi yapabilirsiniz. Forumda gerekli konular mevcut hocam

Oyla:
Üst Alt