- Adım
- Cumhur
- Cihazım
- Mi 11T Pro
- Konular
- 294
TWRP ile stok recovery neredeyse aynı diyenlere gelsin.... bence aralarında dağ'lar kadar fark var
Sevgili chatin_62 hocam, bence kendinizi hiç yormayın lütfen
(Bildiğini bilenin arkasından gidiniz, bildiğini bilmeyeni uyarınız, bilmediğini bilene öğretiniz, bilmediğini bilmeyenden kaçınız. / Konfüçyus )
Gesendet von meinem Schajomi Mi Max3 mit Tapatalk
Sevgili chatin_62 hocam, bence kendinizi hiç yormayın lütfen
(Bildiğini bilenin arkasından gidiniz, bildiğini bilmeyeni uyarınız, bilmediğini bilene öğretiniz, bilmediğini bilmeyenden kaçınız. / Konfüçyus )
Rehber - TWRP Nedir ve ne işe yarar/nasıl kullanılır?
Değerli Hocalarımın ve Üstadlarımın, konuyu herkesin basitçe anlayabilecek bir dil'de yazmış olduğumdan dolayı beni bağışlamalarını rica ediyorum. Öncelikle TWRP Recovery nedir? Android'li cihazlar, bootloader, radio, recovery ve sistem olmak üzere birkaç yazılım parçasından oluşurlar...
forum.miuiturkiye.net
Rehber - TWRP Temizle/Wipe Seçenekleri Kullanımı (Görsel Ekli)
TWRP Temizle (Wipe) Seçenekleri Rehberi Merhaba Arkadaşlar Bu Rehber çoğumuzun severek kullandığı ve rom root işleri le uğraşan arkadaşların olmazsa olmazı olan TWRP adlı Costum Recovery (Düzenlenmiş Kurtarma) aracında cihaz temizleme (Device Wipe) araçları ve seçenekleri hakkında olacaktır...
forum.miuiturkiye.net
Rehber - TWRP Yükle/Install Seçenekleri Kullanımı (Görsel Ekli)
TWRP Yükle/Install Seçenekleri Kullanımı Merhaba Değerli Arkadaşlar. Bu rehberde size TWRP adlı kurtarma aracında rom ve diğer araçların Yüklenmesi nasıl yapılır onu anlatacağım. İşlemleri sırasıyla yapacağız. Bu örnekte AOSP tabanlı Syberia Rom ve extra olarak Gapps ile Magisk kurulumu...
forum.miuiturkiye.net
Rehber - TWRP Yedekle/Backup Seçenekleri Kullanımı (Görsel Ekli)
TWRP Yedekle/Backup Seçenekleri Kullanımı Merhaba Değerli Arkadaşlar. Bu rehberde size TWRP adlı kurtarma aracında "Yedekleme/Backup" nasıl yapılır onu anlatacağım. rock~~ Öncelikle "Yedekle/Backup" kısmına nasıl geçildiğini görelim. Karşımıza aşağıdaki gibi seçenekler gelecektir...
forum.miuiturkiye.net
Gesendet von meinem Schajomi Mi Max3 mit Tapatalk