Yardım Twrpde dokunmatik ekran çalışmıyor

Mhmmtyyl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi note 10 p
Meslek
Yazılım mühendisi
Konular
2
kötü bir durummuş hocam inşallah sorununuz hem internet anlamında hem twrp anlamında çözülür. çözüm bulduğunuzda buraya yazarsanız diğer arkadaşlarada rehber olur
Tabi hocam genelde bildiriyorum çözümleri er geç demeden yazıyorum.
İnternet konusunda da ilçede kalmak kendim istemedim zaten yakınım merkeze fakat köy havası bir başka. :)
Çok ta şikayetçi değilim ondan dolayı

nazimozer53

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
nazım özer
Cihazım
redmi note 10 p
Konular
2
Redmi note 10 pro kullanıyorum twrpde kurduktan sonra dokunmatik algılamıyor twrpde
Her türlü twrp denedim orangefox da da aynı sorun var ne yapabilirim
burada paylaşılan orage fox recovery ile telefon ekranınız çalışacaktır ancak sorun telefon ekranınızın Focaltech (fts_ts) olmasıdır. bu ekran daha yeni telefonlarda kullanılmaktaymış ancak sürücülerini içermeyen custom recovery lerde ve custom romlarda ekran çalışmamaktadır. yani üstteki recovery ile dokunmatik sorununuzu halletseniz bile bir süre daha bu sürücüleri içeren sadece miui tabanlı romları kullanmalısınız.

ugurkrdmr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Uğur Karadem
Cihazım
RNE-L01 HUAWEI
Konular
4
burada paylaşılan orage fox recovery ile telefon ekranınız çalışacaktır ancak sorun telefon ekranınızın Focaltech (fts_ts) olmasıdır. bu ekran daha yeni telefonlarda kullanılmaktaymış ancak sürücülerini içermeyen custom recovery lerde ve custom romlarda ekran çalışmamaktadır. yani üstteki recovery ile dokunmatik sorununuzu halletseniz bile bir süre daha bu sürücüleri içeren sadece miui tabanlı romları kullanmalısınız.
her yerde aradım çözümü bulamadım bu işe yaradı teşekkür ederim yardımlarınız için :*

Üst Alt