Yardım Twrpde dokunmatik ekran çalışmıyor

pooldead

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
3
Redmi note 10 pro kullanıyorum twrpde kurduktan sonra dokunmatik algılamıyor twrpde
Her türlü twrp denedim orangefox da da aynı sorun var ne yapabilirim

GokhanOfficial

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
13
Bu sorun ekran panelinizin farklı olmasından kaynaklanıyor. Şu an kesin bir çözümü yok diye biliyorum. Bu konuyla ilgili şu mesajı ve konuyu okuyabilirsiniz.

Yakında çözülecektir ama çok rahatsızsanız cihazı iade imkanınız varsa iade edin. Dokunmatik çalışmasa da hafıza kartına EU ROM'u atıp bir mouse takarak kurabilirsiniz. EU ve güncel MIUI ROM'larda bu ekranın sürücüsü var.

pooldead

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
3
Bu sorun ekran panelinizin farklı olmasından kaynaklanıyor. Şu an kesin bir çözümü yok diye biliyorum. Bu konuyla ilgili şu mesajı ve konuyu okuyabilirsiniz.

Yakında çözülecektir ama çok rahatsızsanız cihazı iade imkanınız varsa iade edin. Dokunmatik çalışmasa da hafıza kartına EU ROM'u atıp bir mouse takarak kurabilirsiniz. EU ve güncel MIUI ROM'larda bu ekranın sürücüsü var.
Twrp işe ilgili bir şey değil mi bu
Yoksa yüklü olan sürüm ile mi alakalı
Bende şuan Endonezya global 13.0.8 yüklü

Mhmmtyyl

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi note 10 p
Meslek
Yazılım mühendisi
Konular
3
Hocam aylar geçmiş bende karşılaştım otg ile mause bağlamak bir çözüm yada orange Fox 11 sürümünü kurabilirsin bende bu sürümde dokunmatik çalıştı istersen PC ye geçince link atabilirim.
Twrp bulununca bana haber verirseniz sevinirim sanırım halen sorun çözülmemiş

gkhankndmir

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi 11 ultra
Meslek
Güvenlik
Konular
39
twrp açılırken hiç ekrana dokunmayın. 2 dakika flan ekrana en ufak bir dokunma olmadan bekleyin sonrasında deneyin. başıma gelmişti daha önce bu şekilde düzelttim

Mhmmtyyl

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi note 10 p
Meslek
Yazılım mühendisi
Konular
3
twrp açılırken hiç ekrana dokunmayın. 2 dakika flan ekrana en ufak bir dokunma olmadan bekleyin sonrasında deneyin. başıma gelmişti daha önce bu şekilde düzelttim
Hocam ekran kendi kendine kapandığında da mı dokunma yapmayayım yoksa güç tuşu kile kapat aç tarzı birşey yaptınız mı. Belli bir snye sonra ekran kapanıyor.
Ama deniyecegim birazdan yöntemi bilgisayar başına geciyorum

gkhankndmir

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi 11 ultra
Meslek
Güvenlik
Konular
39
Hocam ekran kendi kendine kapandığında da mı dokunma yapmayayım yoksa güç tuşu kile kapat aç tarzı birşey yaptınız mı. Belli bir snye sonra ekran kapanıyor.
Ama deniyecegim birazdan yöntemi bilgisayar başına geciyorum
Ekran kapanmasını tam hatırlamıyorum hocam deneyebilirsiniz iki yöntemi de. Ilk baş bana saçma gelmişti ama oldu. Birde telefonu masaya koyup açın. Benim edge kıvrık ekran var elde tutarken bile dokunabiliyor

Mhmmtyyl

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi note 10 p
Meslek
Yazılım mühendisi
Konular
3
Ekran kapanmasını tam hatırlamıyorum hocam deneyebilirsiniz iki yöntemi de. Ilk baş bana saçma gelmişti ama oldu. Birde telefonu masaya koyup açın. Benim edge kıvrık ekran var elde tutarken bile dokunabiliyor
yok hocam maalesef benim cihazda yemedi :D

Üst Alt