Çözüldü TWRP Yüklemiyor

uilboek

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
uilboek
Cihazım
RN8
Konular
5
Dostlar sorunsuz şekilde orange fox kullanıyordum. Orange fox ile twrp yi değiştirmek istedim sonra şamata başladı.

Twrp ye girmemeye başladı direk fastboot ekranına atmaya başladı. ne yaptıysam vbmeta, farklı recovery denemeleri vs. hiçbir şekilde açılmadı.

Fastboot rom yükledim belki öyle hallederim dedim. mi flash ile fastboot rom yükledim. ardından adb ile twrp yüklediğimde tekrardan fastboot ekranına geldi. öylece kaldı telefon.

kısır bir döngüye girdim. çözüm önerisi olan var mı dostlar. telefon bana bakıyor ben ona. mi flash yolu gözüktü gibi....

Son düzenleme:

xalper97x

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
.
Konular
37
9T Davinci twrp flaş aracı
https:// www. mediafire.com/ file/n73cj93flaomu9e/ twrp_flasher_davinci-2.zip/file
Recovery:
http:// /file/4mk0xybuuhxhuo6/twrp_davinci_3.3.1_18-11-19_blue_ss_stock_kernel.img/file

VBMETA Sorun çözümü:

uilboek

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
uilboek
Cihazım
RN8
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hangisini önerirsin? üst üste twrp yükleyince sorun oluyor mu bu konuda aydınlanmam lazım.

xalper97x

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
.
Konular
37
hangisini önerirsin? üst üste twrp yükleyince sorun oluyor mu bu konuda aydınlanmam lazım.
Yok hocam.
Araçsız yaparsan alttaki, Araç ile flaşlamak istersen de ikinci seçeneğin var yani :) sanırım flaş araco vbmeta sorununu da çözüyor.

uilboek

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
uilboek
Cihazım
RN8
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok hocam.
Araçsız yaparsan alttaki, Araç ile flaşlamak istersen de ikinci seçeneğin var yani :) sanırım flaş araco vbmeta sorununu da çözüyor.
hocam 9T Davinci twrp bunu yükledim cihaz twrp ye girdi. yalan yok uyuz oldum şimdi efs yedeği de alamadım :) cihazı sıfırladım eu beta rom yüklicem altı üstü hiç böylesini görmedim.

Üst Alt