Şimdi siz android 9 için twrp kursanız telefon açılır. Hiç sürüm için gerek kalmazevet hocam android 9 sürümü
hocam twrp olmadı şimdi romu indireceğimRehber - Android 9/10/11 için Twrp+Root+Backup+Restore
Bootloader kilidi açık olmalı ! 1. Windows 10-da dijital sürücü imzalama devre dışı bırakılmalı. MTK için sürücüler bilgisayara yüklediğinizden emin olunmalı. 2. Telefonu% 30'dan fazla şarj edin. 3. Telefonda, geliştirici menüsünü etkinleştirin. 4. Geliştirici menüsünde, USB Hata Ayıklama...forum.miuiturkiye.net
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu da fastboot sürüm için ling
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
İsteseniz bu sürümü indirip kura bilirsiniz. Ya twrp kurmalısınız bu zaman tüm bilgiler kalacak. Yada sürümü indirip kurabilirsiniz. Bu zaman telefon sıfırlanacak. Tüm bilgiler gidecek.
Hocam cmd üzerinden twrp yükledim fakat ses açma ve güç tuşuna bastığımda girmiyor recovery alanına red mi yanıp sönüyorNeden olmadı? Telefon fastboota giriyor mu?
hocam şu anda dediğinizi yapıyorum çok teşekkürer yardımınız için imei atmak için twrp kurdum fakat sanırım gerekli değilmiş.İyi, o zaman romu kurun fastboot üzerinden. Çok uğraşmayın twrp için. Telefonu brick edersiniz. En kolayı romu kurmak, ancak mi flash de aşağıdaki clean all seçeneği ile kurun. Dikkatli olun ki, bl kilidini kapatmayın.
hocam mi flash üzerinden indirdiğim dosya flashladım ve clean all seçtim fakat yine aynı olduİyi, o zaman romu kurun fastboot üzerinden. Çok uğraşmayın twrp için. Telefonu brick edersiniz. En kolayı romu kurmak, ancak mi flash de aşağıdaki clean all seçeneği ile kurun. Dikkatli olun ki, bl kilidini kapatmayın.