Yardım Twrp yüklemeye çalışırken telefon açılmadı

s4wcod3r

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mert
Cihazım
Red Mi Note 8
Konular
21
merhabalar twrp yüklemeye çalışırken cihaz açılış ekranında kaldı ve düzelmiyor ne yapmam gerek şimdiden teşekkürler.

efekar34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
efe
Cihazım
note 8 pro
Konular
7
Recovery moduna alıp twrp tekrardan yükleyebilirsin twrpye girip wipe yaparsın düzelmezse tekrar rom atman gerek. telefon soft brick olmuş olabilir

Oyla:

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
nasıl yapacağıım hocam çok rom var fastboot , otl kafam karıştı yeniyim birde kusura bakmayın.
İstediğiniz birini indirim. Fark etmez. Sabit konular arasında rehber var, oraya bakın.
[automerge]1596012756[/automerge]
Recovery moduna alıp twrp tekrardan yükleyebilirsin twrpye girip wipe yaparsın düzelmezse tekrar rom atman gerek. telefon soft brick olmuş olabilir
Evet böyle de olur, zaten twrp yüzünden telefon açılmıyor. Çok ihtimal yanlış twrp kurulmuş. Sürümüne uyumlu twrp kurulursa telefon açılır.
[automerge]1596012851[/automerge]
İstediğiniz birini indirim. Fark etmez. Sabit konular arasında rehber var, oraya bakın.

Evet böyle de olur, zaten twrp yüzünden telefon açılmıyor. Çok ihtimal yanlış twrp kurulmuş. Sürümüne uyumlu twrp kurulursa telefon açılır.
Ancak rekovery moduna değil, fasboot girip sürüme uyumlu twrp kurulursa telefon açılır.

Oyla:

s4wcod3r

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mert
Cihazım
Red Mi Note 8
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

[automerge]1596012851[/automerge]

Ancak rekovery moduna değil, fasboot girip sürüme uyumlu twrp kurulursa telefon açılır.

Hocam bu linkteki 661mb olan dosyayı indiriyorum miflash ile telefonamı flashlayacağım ?

Oyla:

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54

Hocam bu linkteki 661mb olan dosyayı indiriyorum miflash ile telefonamı flashlayacağım ?
Bu sürüm miui 12. Twrp üzerinden kuruluyor. Bu olmaz. Size fastboot için sürüm indirmeniz lazım.
[automerge]1596013125[/automerge]
En son hangi sürüm kurulu idi?

Oyla:

s4wcod3r

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mert
Cihazım
Red Mi Note 8