Çözüldü twrp yükleme redmi not8

Chtyllmz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihat
Cihazım
Resmi not 8
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
orjinal rom sanırım
Telefon Modeli
redmi not 8
Bootloader Kilidi
Açık
merhaba hocam şimdi twrp yükeleyeceğimde uygun twrp bulamadım bu konuda acamiyim yardım edermisiniz şuan anlık yapacağım
mui 12.2 android sürümü 10 uygun twrp bulamadım lütfen yardım edinde halledeyim şuan. şimdiden teşekkürler

Çözüm
tamam hocam şimi deniyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

FAILED (remote: (recowery) No such partition) hocam bu hatayı verdi

Estağfurullah hocam. Atdığım konuda recoverylerin arasında orangefox yazan var. Onu deneyin
FAILED (remote: (recowery) No such partition) hocam yüklenmedi bu hatayı verdi

Estağfurullah hocam. Atdığım konuda recoverylerin arasında orangefox yazan var. Onu deneyin
FAILED (remote: (recowery) No such partition) hocam yüklenmedi bu hatayı verdi

Chtyllmz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihat
Cihazım
Resmi not 8
Konular
7
Rica ederim hocam. Fakat ben zaten en güncel sürüm linkini verdim (25.1). Güncelleme yaparken "doğrudan kurulum (önerilen)" ve "dosya secin yamalayın" seçeneği var. Doğrudan kurulumu seçin öyle deniyi
iyiki sizin gibi yardım etmeyi seven insanlar var hala herşey tamamdır çok teşekkür ederim eksik olmayın :)

Oyla:

Chtyllmz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihat
Cihazım
Resmi not 8
Konular
7
Rica ederim hocam. İyi günler, iyi bayramlar :)
Teşekkürler hocam iyi bayramlar. Yanlız bir sorun oluştu wifi açılmıyor açıyorum kendiliğinden kapanıyor acaba ne oldu yeniden başlattım düzelmedi.

Oyla:

Khasimoff1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurlan
Cihazım
RN 10 5G
Konular
14
Teşekkürler hocam iyi bayramlar. Yanlız bir sorun oluştu wifi açılmıyor açıyorum kendiliğinden kapanıyor acaba ne oldu yeniden başlattım düzelmedi.
Hocam işte bu tip sorunlar yüzünden temiz kurulum yapmanızı önerdim. Sorun persist image'de gibi duruyor.

Bu konu yardımcı olucaktır

Oyla:

Chtyllmz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihat
Cihazım
Resmi not 8
Konular
7
Hocam işte bu tip sorunlar yüzünden temiz kurulum yapmanızı önerdim. Sorun persist image'de gibi duruyor.

Bu konu yardımcı olucaktır
Hocam içinden dediği IMG dosyasını bulamadım herhalde link ölmüş bana atma ihtimalinin varmı twrp üzerinden yukluyeyim

Oyla:

Khasimoff1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurlan
Cihazım
RN 10 5G
Konular
14
Hocam içinden dediği IMG dosyasını bulamadım herhalde link ölmüş bana atma ihtimalinin varmı twrp üzerinden yukluyeyim
Hocam persist.img dosyası her cihaz için farklılık göstermekte. Konuda bahsedilden cihaz sizin cihazınız değil ama kurulum yolu tamamen aynı. Persist imageyi romunuzun tgz dosyasından çıkartmanız gerekmekte. Konu üzerindede bu işlem detaylı olarak anlatılmış. Ben paylaşmak isterdim fakat şuan şehirdışındayım kotam sınırlı olduğu için 2gb lik bir dosyayı indiremem kusura bakmayın.

Oyla:

Chtyllmz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihat
Cihazım
Resmi not 8
Konular
7
Hocam persist.img dosyası her cihaz için farklılık göstermekte. Konuda bahsedilden cihaz sizin cihazınız değil ama kurulum yolu tamamen aynı. Persist imageyi romunuzun tgz dosyasından çıkartmanız gerekmekte. Konu üzerindede bu işlem detaylı olarak anlatılmış. Ben paylaşmak isterdim fakat şuan şehirdışındayım kotam sınırlı olduğu için 2gb lik bir dosyayı indiremem kusura bakmayın.
Hocam teşekkürler kendi romunu bulamadım öğünden orada verdiği linktede yok

Oyla:

Khasimoff1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurlan
Cihazım
RN 10 5G
Konular
14
Hocam teşekkürler kendi romunu bulamadım öğünden orada verdiği linktede yok

Buyurun hocam burada tüm cihazların romu bulunmakta. Daha çok yardım etmek isterdim fakat elimden bu kadar geliyor kusura bakmayın

Oyla:

Chtyllmz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihat
Cihazım
Resmi not 8
Konular
7

Buyurun hocam burada tüm cihazların romu bulunmakta. Daha çok yardım etmek isterdim fakat elimden bu kadar geliyor kusura bakmayın
daha ne olsun hocam zaten sonradan oluştu bu hata bende anlamadım sadece ses ve wifi yok

Oyla:
Üst Alt