Çözüldü twrp yükleme redmi not8

Chtyllmz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihat
Cihazım
Resmi not 8
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
orjinal rom sanırım
Telefon Modeli
redmi not 8
Bootloader Kilidi
Açık
merhaba hocam şimdi twrp yükeleyeceğimde uygun twrp bulamadım bu konuda acamiyim yardım edermisiniz şuan anlık yapacağım
mui 12.2 android sürümü 10 uygun twrp bulamadım lütfen yardım edinde halledeyim şuan. şimdiden teşekkürler

Çözüm
tamam hocam şimi deniyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

FAILED (remote: (recowery) No such partition) hocam bu hatayı verdi

Estağfurullah hocam. Atdığım konuda recoverylerin arasında orangefox yazan var. Onu deneyin
FAILED (remote: (recowery) No such partition) hocam yüklenmedi bu hatayı verdi

Estağfurullah hocam. Atdığım konuda recoverylerin arasında orangefox yazan var. Onu deneyin

Chtyllmz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihat
Cihazım
Resmi not 8
Konular
7

Son düzenleme:
Oyla: Çözüm

Khasimoff1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurlan
Cihazım
RN 10 5G
Konular
14

Hocam kusura bakmayın mesajlar birleştiği için bildirim gelmemiş. Cihazı farklı bir usb portuna bağlayın öyle deneyin

Oyla:

Chtyllmz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihat
Cihazım
Resmi not 8
Konular
7
estağfurullah hocam benim hatam siz kusura bakmayın lütfen
hocam oldu çok şükür ama twrp deki yazılar şifreli bide root atmak için yardım edermisiniz zip dosyası falan.

Oyla:

Khasimoff1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurlan
Cihazım
RN 10 5G
Konular
14
estağfurullah hocam benim hatam siz kusura bakmayın lütfen
hocam oldu çok şükür ama twrp deki yazılar şifreli bide root atmak için yardım edermisiniz zip dosyası falan.
Hocam bir kere daha format data yapın düzelir belki şifreleme olayı.

Root atmak için şu dosyayı indirin öncelikle (orijinal Magisk apk dosyası merak etmeyin). Daha sonra herhangi bir dosya yöneticisi ile ismini "install.zip" yapın (tırnaksız yazın, ve uzantı değiştirme uyarısı verirse sorun değil merak etmeyin). Daha sonra telefonun hafızasına atın ve Twrp'ye girin. Daha sonra ismini değiştirdiğimiz install.zip dosyasını flaşlayın. (Üzerine tıklayın ve aşağıdakı barı sağa çekin). Yükleme bitdikden sonra wipe bölmesinden cache/dalvik art cache seçin ve wipe tuşuna basın. Temizleme bitdikden sonra telefonu yeniden başlatın. Uygulamalar bölümüne logosuz (bazen Magisk logolu oluyor) uygulama gelicek (bir süre bekleyin, cihazı başlatdıkdan 1 dakika sonra gelmesi gerek). Geldikden sonra üzerkne tıklayın. Dosya indirilmesini isteyecektir. İndirdip kurdukdan sonra root işlemi tamamlanmış olucakdır.

Oyla:

Chtyllmz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihat
Cihazım
Resmi not 8
Konular
7
Hocam bir kere daha format data yapın düzelir belki şifreleme olayı.

Root atmak için şu dosyayı indirin öncelikle (orijinal Magisk apk dosyası merak etmeyin). Daha sonra herhangi bir dosya yöneticisi ile ismini "install.zip" yapın (tırnaksız yazın, ve uzantı değiştirme uyarısı verirse sorun değil merak etmeyin). Daha sonra telefonun hafızasına atın ve Twrp'ye girin. Daha sonra ismini değiştirdiğimiz install.zip dosyasını flaşlayın. (Üzerine tıklayın ve aşağıdakı barı sağa çekin). Yükleme bitdikden sonra wipe bölmesinden cache/dalvik art cache seçin ve wipe tuşuna basın. Temizleme bitdikden sonra telefonu yeniden başlatın. Uygulamalar bölümüne logosuz (bazen Magisk logolu oluyor) uygulama gelicek (bir süre bekleyin, cihazı başlatdıkdan 1 dakika sonra gelmesi gerek). Geldikden sonra üzerkne tıklayın. Dosya indirilmesini isteyecektir. İndirdip kurdukdan sonra root işlemi tamamlanmış olucakdır.

hocam telefon açıldı format datadan sonra siz cevap vermeyince ben kendi sitesinden zip dosyasını indirdim kurdum magisk gizli olarak geldi üzerine tıklayınca indirip kurun diyor yaklaşık 19 dakika oldu hala indirmedi sildim tekrardan orjinal dosyayı kurdum ama otomotik kaldırıp magiski settings diye kuruyor ve aynı sorun devam ediyor

Oyla:

Khasimoff1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurlan
Cihazım
RN 10 5G
Konular
14
hocam telefon açıldı format datadan sonra siz cevap vermeyince ben kendi sitesinden zip dosyasını indirdim kurdum magisk gizli olarak geldi üzerine tıklayınca indirip kurun diyor yaklaşık 19 dakika oldu hala indirmedi sildim tekrardan orjinal dosyayı kurdum ama otomotik kaldırıp magiski settings diye kuruyor ve aynı sorun devam ediyor
Hocam cihazı yeniden başlatın. Magisk uygulamasına girmeyin ve ya silmeyin. İndirdiğiniz Magisk apk dosyasını kurun. Güncelleme olarak kurulucaktır (1.0 sürümünden 25.1 sürümüne güncelleme olucak). Sonra sorunsuz kullanılması gerek.

Oyla:

Chtyllmz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihat
Cihazım
Resmi not 8
Konular
7
aynısını yaptım işe yaramıyor hocam ben yedekleri geri aldım acaba oyüzdenmi settings olarak geldi
Hocam cihazı yeniden başlatın. Magisk uygulamasına girmeyin ve ya silmeyin. İndirdiğiniz Magisk apk dosyasını kurun. Güncelleme olarak kurulucaktır (1.0 sürümünden 25.1 sürümüne güncelleme olucak). Sonra sorunsuz kullanılması gerek.

Oyla:

Khasimoff1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurlan
Cihazım
RN 10 5G
Konular
14
aynısını yaptım işe yaramıyor hocam ben yedekleri geri aldım acaba oyüzdenmi settings olarak geldi
Ola bilir hocam. Sıfırdan kurulum yapmanızı öneririm. Daha stabil ve sorunsuz olur

Oyla:

Chtyllmz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihat
Cihazım
Resmi not 8
Konular
7
Oyla:

Khasimoff1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurlan
Cihazım
RN 10 5G
Konular
14
hocam işe yaradı teşşür ederim ama güncel zipi keşke verseydiniz şimdi de güncelleyince twrp ye atıyor :))
Rica ederim hocam. Fakat ben zaten en güncel sürüm linkini verdim (25.1). Güncelleme yaparken "doğrudan kurulum (önerilen)" ve "dosya secin yamalayın" seçeneği var. Doğrudan kurulumu seçin öyle deneyin.

Oyla:
Üst Alt