- Adım
- selçuk
- Cihazım
- iphone 6s pl
- Konular
- 56
anlamsız karakterler var ve magisk filan dosyaları görünmüyor
hocam ana hafıza silmicez demi 4 data yeterli değilmi yeniden yazılım gerekiyor mu tamam format atayım da açarmısın imei gitmesinAndroid 10dasınız değilmi hocam?
Malesef kullandığınız twrp şifrelemeyi çözemiyor. Bunun çözümü format data yapmak.(Format data yaptığınızda verileriniz ve dosyalarınız silinir.)
evet hocam 10 ve imei attım ana hafızayı silmiyorum 4 wipe ve son sürüm globali yüklüyorum açmadan magisk yüklüyorum doğrumu ana hafızayı silmeye gerek yok de bana açarmısın nasıl yapayımAndroid 10dasınız değilmi hocam?
Malesef kullandığınız twrp şifrelemeyi çözemiyor. Bunun çözümü format data yapmak.(Format data yaptığınızda verileriniz ve dosyalarınız silinir.)
hocam ana hafıza silmicez demi 4 data yeterli değilmi yeniden yazılım gerekiyor mu tamam format atayım da açarmısın imei gitmesin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet hocam 10 ve imei attım ana hafızayı silmiyorum 4 wipe ve son sürüm globali yüklüyorum açmadan magisk yüklüyorum doğrumu ana hafızayı silmeye gerek yok de bana açarmısın nasıl yapayım
Hocam yazmayım dedim ama kendimi tutamadım,eğer yardımcı olmak isteyenler,çözüm isteyene her yorumda soru soruyorsa burda bi sorun var demektir.demekki konu açan arkadaş konu açma kurallarını bilmiyor yada nasıl konu açılacağını bilmiyor demektir.konu açarken öncelikle aynı konunun daha önce açılıp açılmadığı kontrol edilmeli, konu açarken cihaz rom sürüm ve gerekirse twrp sürüm bilgileri eksiksiz verilmeli, soruna ait ekran görüntüleri veya resimler olmalı ama son zamanlarda açılan konulara bakıyorum bunların hiçbiri yok.bir süredir siteye girmiyordum ama pek değişen birşey olmamış.yardımcı olmak isteyen insanlar resmen bulmaca çözüyor çünkü her yorumda soru soruyor. Konu açanlar soru sorduruyor.Android 10dasınız değilmi hocam?
1.cisi ekran görüntüsü alamadım dediğini de yaptıım twrp de ses kısma güç tuşu resimler menüye gelmedi. sorum da sürüm yada twrp modeli ile alakalı bir durum yok sorunu ben gördüm format data olduğu belli ama belki başka bir yolu vardır umudu ile yazdım. diğer yazıştığım arkadaş konuyu biliyor ve format atıcaksın dedi ben de imei repairli olduğu için nasıl atmam gerektiğini dosyaların 4 wipw harici telefon hafııızasının silinip silinmeyeceğini sordum onunla alakalı konuşuyorduk, bulmaca olan kısım neresi şimdi sorun net normalde zip dosyalarını gördüğümüz yerde anlamsız sayılar rakamlar var ekran resmi de alamadım kısacası burda amacım tartışmak değil ama çözümü bulmuşuz sadece format kısmını anlamaya çalışıyorum yinede ilgin için teşekkür ederimHocam yazmayım dedim ama kendimi tutamadım,eğer yardımcı olmak isteyenler,çözüm isteyene her yorumda soru soruyorsa burda bi sorun var demektir.demekki konu açan arkadaş konu açma kurallarını bilmiyor yada nasıl konu açılacağını bilmiyor demektir.konu açarken öncelikle aynı konunun daha önce açılıp açılmadığı kontrol edilmeli, konu açarken cihaz rom sürüm ve gerekirse twrp sürüm bilgileri eksiksiz verilmeli, soruna ait ekran görüntüleri veya resimler olmalı ama son zamanlarda açılan konulara bakıyorum bunların hiçbiri yok.bir süredir siteye girmiyordum ama pek değişen birşey olmamış.yardımcı olmak isteyen insanlar resmen bulmaca çözüyor çünkü her yorumda soru soruyor. Konu açanlar soru sorduruyor.
Sorunun neden olduğunu bilsek zaten buraya konu açmayız öyle değil mi?sorun twrp de ise elbette twrp sürüm bilgileri verilir. Cihaza yeni twrp yüklerken genelde en eski twrp yüklenir.eğer en eski twrp yi yüklediysek son sürüm twrp ile arasında belki 5 belki 10 sürüm geçmiştir. Tek bir sürüm twrp bile çok şey farkeder.ayrıca twrp de ekran resmi alınır.amaç zaten tartışmak değil amaç çözüm sunmak yardımcı olmak.arkadaş her yorumda soru soruyor çünkü konu açan arkadaş sadece şu bu sorunum var demiş. Yabancı forumlarda böyle konular onaylanmıyor bile çünkü hiçbir bilgi yok.1.cisi ekran görüntüsü alamadım dediğini de yaptıım twrp de ses kısma güç tuşu resimler menüye gelmedi. sorum da sürüm yada twrp modeli ile alakalı bir durum yok sorunu ben gördüm format data olduğu belli ama belki başka bir yolu vardır umudu ile yazdım. diğer yazıştığım arkadaş konuyu biliyor ve format atıcaksın dedi ben de imei repairli olduğu için nasıl atmam gerektiğini dosyaların 4 wipw harici telefon hafııızasının silinip silinmeyeceğini sordum onunla alakalı konuşuyorduk, bulmaca olan kısım neresi şimdi sorun net normalde zip dosyalarını gördüğümüz yerde anlamsız sayılar rakamlar var ekran resmi de alamadım kısacası burda amacım tartışmak değil ama çözümü bulmuşuz sadece format kısmını anlamaya çalışıyorum yinede ilgin için teşekkür ederim
teşekkür ederim.Sorunun neden olduğunu bilsek zaten buraya konu açmayız öyle değil mi?sorun twrp de ise elbette twrp sürüm bilgileri verilir. Cihaza yeni twrp yüklerken genelde en eski twrp yüklenir.eğer en eski twrp yi yüklediysek son sürüm twrp ile arasında belki 5 belki 10 sürüm geçmiştir. Tek bir sürüm twrp bile çok şey farkeder.ayrıca twrp de ekran resmi alınır.amaç zaten tartışmak değil amaç çözüm sunmak yardımcı olmak.arkadaş her yorumda soru soruyor çünkü konu açan arkadaş sadece şu bu sorunum var demiş. Yabancı forumlarda böyle konular onaylanmıyor bile çünkü hiçbir bilgi yok.
Aynı sorun bende de mevcut miui 12 android on mi eu dan k20 cihazım için indirip başarılı bir şekilde kurdum ama magisk yüklemeye çalıştığım zaman twrp de anlamsız karakterler çıkıyor. Bu room olaylarında daha çok yeniyim bu yüzden terminolojisini daha bilmiyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.