- Adım
- EdizAli
- Cihazım
- Mi 8 SE 6/64
- Meslek
- BT
- Konular
- 24
pc den nasıl yapacağım yardımcı olur musun
telefon modeline göre forumdan yardım ala bilirsin ,
pc den nasıl yapacağım yardımcı olur musun
teşekkürlertelefon modeline göre forumdan yardım ala bilirsin ,
Hocam mi 8 lite cihazda twrp 3.3.3.0 yüklü fakat Türkçe olmuyorTwrp ayarlarından Türkçe dilini seçebilirsin. Ekstra herhangi bir işleme gerek yok.
Hocam eğer tüm ayarlara bakmışsanız Tükçe dil desteği yoktur. Elimde cihaz olmadığı kesinde konuşmak istemiyorum Ama Türkçe dil olan bir alt sürümü var (3.2.3 ) onu biliyorum.Hocam mi 8 lite cihazda twrp 3.3.3.0 yüklü fakat Türkçe olmuyor
Hocam engel değil biliyorum fakat güzel Türkçemiz dururken elin dilini kullanmaya ne gerek varHocam eğer tüm ayarlara bakmışsanız Tükçe dil desteği yoktur. Elimde cihaz olmadığı kesinde konuşmak istemiyorum Ama Türkçe dil olan bir alt sürümü var (3.2.3 ) onu biliyorum.
Edit:
Kullanıma Türkçe olmaması engel değildir kafanız karışmasın lütfen.
Hocam tüm ayarlardan kastınız nedir nereye bakmamız gerekiyor?Hocam eğer tüm ayarlara bakmışsanız Tükçe dil desteği yoktur. Elimde cihaz olmadığı kesinde konuşmak istemiyorum Ama Türkçe dil olan bir alt sürümü var (3.2.3 ) onu biliyorum.
Edit:
Sizde haklısınız hocam ne diyebilirim ki
Aşağıdaki konuya göz atabilirsiniz hocamHocam tüm ayarlardan kastınız nedir nereye bakmamız gerekiyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok teşekkür ederim hocam deneyeceğimAşağıdaki konuya göz atabilirsiniz hocam
İpucu - TWRP Dil Değiştirme
Hocam 3.2.3 sürümünde de Türkçe dil desteği yok.Hocam eğer tüm ayarlara bakmışsanız Tükçe dil desteği yoktur. Elimde cihaz olmadığı kesinde konuşmak istemiyorum Ama Türkçe dil olan bir alt sürümü var (3.2.3 ) onu biliyorum.
Edit: