- Adım
- Tugay
- Cihazım
- Redmi Note10Pro
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 9
Bootloopa düştü iki kere bu yöntemleBurdan Yaptım LinkLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bootloopa düştü iki kere bu yöntemleBurdan Yaptım LinkLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Romu Verediğin Sitedenn indirip Yüklemeyi Burdan YaptımBootloopa düştü iki kere bu yöntemlesayfa çevirisi anlaşılır değil
önceki romun üzerine kurulmuş sistem tuhaf bir durum. benim gibi acemiler için pek kolay bir işlem değil hocamRomu Verediğin Sitedenn indirip Yüklemeyi Burdan Yaptım
Güzel söylediniz hocam ama fastboot romu kurmaya benzemiyor android bilgisi iyi olan kişiler anca bu işe girer herkes yapamaz aynenexcalabur, Konusunu açsanız bilmeyen yerli kullanıcılar için iyi olur bence..
işlemleri olduğu gibi yabancı forumda yazdığı şekilde yaptım abiGüzel söylediniz hocam ama fastboot romu kurmaya benzemiyor android bilgisi iyi olan kişiler anca bu işe girer herkes yapamaz aynen
burda olduğu gibi
Montague1 Bootloopa düştü iki kere bu yöntemlesayfa çevirisi anlaşılır değil
bİrde o kadar saat emek veriyorsun yapılan işlemleri yapan Hatalı yada konuyu okumadan kafasına göre yapınca
Telefonu uçurunca birde telefonu eski haline getirmek için saatlerce gece uğraşıyorum
Bunu sizde yaşamışsınızdır
Bilemiyorum çok istek gelirse yaparım
Aynen Teşekkürler Yapmanda tabi güzel birşey ama kolay değil gördüğün gibi emek istiyor bilgi sabır istiyorişlemleri olduğu gibi yabancı forumda yazdığı şekilde yaptım abiilk iki deneme sanıyorum twrp sürümünden dolayı öyle oldu, beta 3le kurdum şuankini kurdu ama eski sistem verilerinin üzerine. talimatlara birebir uyarak yapıyorum ancak takdir edersiniz ki fastbootu bile yeni çözmüşken fastbootde ve a/b mountla uğraşmak hayli zor. işin piri olmayan insanlar için durum böyle, okulunu okusaydım sanıyorum ki yardımınızı istemezdim
Sevgiler.
Aynen Teşekkürler Yapmanda tabi güzel birşey ama kolay değil gördüğün gibi emek istiyor bilgi sabır istiyor
Sen Yine Bir şeyler yapabiliyorsun ama herkesde aynı olmayacakdır
Bu İşlemei Yaparken twrp kurulu olmayacak normal boot.img Kurdum Sıfır temiz kurulum olması gerek sorun çıkmaz direk açılırtwrp üzerinden wipe dalvik cache/cache temizledim şuan sıfırdan kuruluyor önceki sistemin dosyaları kaldığı için böyle bir sorun oluşmuş. bu işlemden sonra aynı sorunu yaşayanlar muhakkak olacaktır twrp üzerinden dalvik cache ve cacheyi temizleyin düzeliyor.
Hocam o değil de redmi note 10 pro ya kurmak istiyorum twrp de indirdiğim rom u flash lar iken kırmızı bir hata veriyor kurulum olmuyor ne yapmam gerekiyorSenin İçin Ve Merak Edenler İçin Tekrar Kurdum
Android 12 Arayüz vs Güzel Hızlı Tepki veriyor Ama Daha Çok Sorunlar Var
Kurulum Zahmetli Bilmeyenler Telefona Zarar Verebilir.Yani Stabil Değil
Arama Yapmıyor Oto Aydınlatma Çalışmıyor vs Birde Aosp Olanı Birazdan Onu Kuracağım.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.