Note 2 veya sorular ve yardım talepleri forumları altında yaptığınız işlemleri anlatan ve ekran görüntüleri ile desteklenen yeni bir konu açarsanız yardımcı olmaya çalışalım fakat bu konu wipe seçeneklerini açıklayan rehber konu. Bu konu dağılmasın.ustat kolay gelsın mi note 2 kullanıyorum 1 yıldır ne yaptıysam twrp yı kalıcı yukleyemedım ,yukleme yapıyor ıslem sonunda twrp ekranda gorunuyor tel kapanıp acılınca twrp yok dosyalarda twrp klasuru var o da 0 mb ne yapmam lazım
Hocam madem konumuz twrp şöyle bi sorum olacaktı. Twrp den aldığımız yedeği zip dosyası şeklinde pc ye aktarabilir miyiz?Çünkü telde ne zaman rom kursam bi sorun çıkıyor ve miflashla rom kurarak sorunumu çözüyorum.Bunun sonucunda twrp uçuyor.Aynı şekilde aldığımız yedekte.
Mi Cloud üzerinde bu seçenek mevcut zaten. Ana ekran yedeğinizi Mi Cloud üzerinden almanız çok daha kolay olacaktır.Merhaba. Sadece ana ekran düzen yedeklemesi yapılabilir mi?
MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mi Cloud üzerinde bu seçenek mevcut zaten. Ana ekran yedeğinizi Mi Cloud üzerinden almanız çok daha kolay olacaktır.