Yardım Twrp sorunu

KadirCeliks

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi note 10
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 12
Telefon Modeli
Note 10 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba note 10 pro kullanıyorum twrp yüklü telefonumda fakat twrpyi açtığım zaman hafızayı görüyorum ama indirip yüklemek istediğim telefonla alakalı hiç birşeyi goremiyorum sebebi nedir acaba

selcuktunc55

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
selçuk
Cihazım
iphone 6s pl
Konular
56
Merhaba note 10 pro kullanıyorum twrp yüklü telefonumda fakat twrpyi açtığım zaman hafızayı görüyorum ama indirip yüklemek istediğim telefonla alakalı hiç birşeyi goremiyorum sebebi nedir acaba
Twrp şifresini kaldırman gerekiyor diye biliyorum videoları mevcut yada daha fazla bilgi sahibi birinin cevap vermesini bekleye bilirsin

Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

KadirCeliks

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi note 10
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Twrp şifresini kaldırman gerekiyor diye biliyorum videoları mevcut yada daha fazla bilgi sahibi birinin cevap vermesini bekleye bilirsin

Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benden herhangi bir şifre istemiyor çünkü daha önce MIUI 12 beta kurmuştum. Şimdi twrpye girdiğimde maalesef hafizadaki indirdiğim dosyaları goremiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nedenini bilen kimse yok mu acaba ?

Son düzenleme:
Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Ekran resmi yok twrp hangi sürüm belli değil.konu açarken sadece soru sormak yerine sorulacak sorulara önceden cvp verecek şekilde konu açılsa sorunlar hemen çözülür. Şu romda şu twrp sürümü kullanıyorum ve yaşadığım problemin ekran resmi de bu diye.orda yazılan doğruysa miui12 yeni bi sürüm ve hatası bol olabilecek bi sürüm.o yüzden olabilir. Twrp güncel mi bilmiyorum o yüzden olabilir

Oyla:

KadirCeliks

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi note 10
Konular
2
Ekran resmi yok twrp hangi sürüm belli değil.konu açarken sadece soru sormak yerine sorulacak sorulara önceden cvp verecek şekilde konu açılsa sorunlar hemen çözülür. Şu romda şu twrp sürümü kullanıyorum ve yaşadığım problemin ekran resmi de bu diye.orda yazılan doğruysa miui12 yeni bi sürüm ve hatası bol olabilecek bi sürüm.o yüzden olabilir. Twrp güncel mi bilmiyorum o yüzden olabilir
Twrp de iken ekran görüntüsü almayı bilmiyorum pek bilgim yok o kadar twrp sürümü [Android 9] Mi Note 10 / Mi CC 9 Pro - Twrp 3.3.1-1118 Tek Tuş yüklü rom MIUI 12 beta guncel

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Twrp de iken ekran görüntüsü almayı bilmiyorum pek bilgim yok o kadar twrp sürümü [Android 9] Mi Note 10 / Mi CC 9 Pro - Twrp 3.3.1-1118 Tek Tuş yüklü rom MIUI 12 beta guncel
Tel açıkken nasıl ekran görüntüsü alıyorsak twrp de iken de o şekilde alıyoruz. Forum kurallarında konuların nasıl açılması gerektiği yazıyor hocam. Belki twrp güncel değildir ve ayrıca bi üstte de ihtimal dahilinde bi çözüm yazılmış

Oyla:

KadirCeliks

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi note 10
Konular
2
Mount bölümüne girin sağ altta mtp/enable yapın. Cihaz hafızası görünecektir..

Şuan hafızayı 220gb olarak görüyor ama dosya yöneticisi deki gibi telefon içindeki dosyalarımı göremiyorum

Tel açıkken nasıl ekran görüntüsü alıyorsak twrp de iken de o şekilde alıyoruz. Forum kurallarında konuların nasıl açılması gerektiği yazıyor hocam. Belki twrp güncel değildir ve ayrıca bi üstte de ihtimal dahilinde bi çözüm yazılmış
Deneyeceğim teşekkür ederim

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Şuan hafızayı 220gb olarak görüyor ama dosya yöneticisi deki gibi telefon içindeki dosyalarımı göremiyorum

Deneyeceğim teşekkür ederim
Reboot Recovery yapıp deneyin hocam.

Oyla:
Üst Alt