Stoya hocam fastboot rom işe yaradı twrp yükllendi dosya atabiliyorum bahsettiğiniz romu kurdum rebot system yaptım 30 dakikadır mıuı 12 yazısında bekliyor açıp kapattım aynı sonra format data yaptım magisk ile kurdum aynı yerde takılıyor
hocam zaten verdiğiniz twrp ile denedim rootlu ve rootsuz şekilde denedim ama sürekli mıuı yazısında kalıyor (mi yazısı değil)Verdiğim twrp ile yükleyin sorun olmaması lazım,root (magisk) yüklemeden deneyin...
hocam zaten verdiğiniz twrp ile denedim rootlu ve rootsuz şekilde denedim ama sürekli mıuı yazısında kalıyor (mi yazısı değil)
onunlada denedim olmadı malesef
hocam twrp silerek orjinal roma nasıl dönebilirim
hocam şimdide pixelexperince rom indirdim twrp kurdum yeniden başlattım google kısmına kadar geliyor kendini yteniden başlatıyor havoc os kurdum oda yuvarlak çark kısmından sonra kendini yeniden başlatıyor bir nevi bootloop var gibiBu yöntem ile donebilirsiniz...
Video - Mi Flash 64 Bit İle FastBoot Rom Yükleme (Video)
Fastboot rom yüklemelerinde en sağlıklı sonucu alacağınız Mi-Flash versiyonu budur. 64 bit Windows şarttır. PC USB 2.0 portunu kullanın. Win10-Win8-Win8.1 kullanan arkadaşlar kurulum öncesi sürücü imza zorlamasını devre dışı bırakmalıdırlar. BOOTLOADER kilidi açık olmalıdır. Şarjınız en az %50...forum.miuiturkiye.net