- Adım
- Fatih Emre
- Cihazım
- Redmi Pro
- Konular
- 10
Eğer Fastboot da cihazın ekranı gidip geliyorsa geçmiş olsun hocamCihazım unlock ve twrp sonrası rom yükleme sırasında hata verdi sonra dpmjçbu karşılaşıp çözebilen ya da bir fikri olan varmı?
Sorun nedir peki hocam EvoBt nin hatasi nedir acabaBen cihazı garanti kapsamında iade ettim EvoBt hatayı kabul etti geri aldı cihazı
LYA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bilemedim ki hocam verdim ben cihazı bu problem oluyor diye rapora yazmışlar kullanıcı tarafından belirlenen hata görülmüş kabul edilmiştir diyeSorun nedir peki hocam EvoBt nin hatasi nedir acaba
Ben bulamadım hocam garantili ise verin servise ya yeni cihaz verirler ya da para iadesi alırsınız.Merhaba,
Aynı sorun dün benim başıma geldi. Servise göndermek dışında yapılacak bir şey varmı?
Teşekkür ederim...Ben bulamadım hocam garantili ise verin servise ya yeni cihaz verirler ya da para iadesi alırsınız.
LYA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pili bu şekilde bitirmeniz imkansız gibi birşey bence boşuna vakit kaybediyorsunuz aklıma bir yöntem geliyor ama cihaz garantili olmaması lazım sökerek pili cihazdan ayırmak tekrar takmak sorunu çözebilirmi bilmiyorum ama garantili cihaz varsa zaten bunu yapmanız olanaksızMerhaba,
Aynı sorun dün benim başıma geldi. Servise göndermek dışında yapılacak bir şey varmı?
TWRP yükledikten sonra cihazı fastboot moduna almak istedim. Cihaz gitti ne fastboot nede twrp de açılıyor. Sürekli açılıp kapanıyor. Şimdi bıraktım pili bitsin öyle deneyeceğim. Oda olmaz ise garanti kapsamında servise vereceğim. Edl moda bir türlü alamadım cihazı.
Konu hakkında başına gelen bilgisi olan çözen varsa lütfen yardım etsin.