Yardım Twrp sonrası sürekli reset

TaNGo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih Emre
Cihazım
Redmi Pro
Konular
10
Cihazım unlock ve twrp sonrası rom yükleme sırasında hata verdi sonra dpmjçbu karşılaşıp çözebilen ya da bir fikri olan varmı?

Ekli dosyalar

• VID-20200626-WA0000.mp4
    1,8 MB · Görüntüleme: 92

Erhankaan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
Mi 8
Konular
23
twrp ye tekrar girin WİPE /FORMAT DATA / yes yazip onaylayin (bu durumda hersey silindcek bilginize) eğer yine duzelmezse romu tekrar sağlikli bir sekilde indirin yani bağlanti kopmadan indirin tekrar telefona flashlayin ardindan ustteki format data /yes yazip onaylain ve reboot system yapin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yanliş romda kurmus olabilirsiniz kurmak istediğiniz romun telefona uygun olup olmadiğina dikkat edin geçmis olsun

Oyla:

TaNGo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih Emre
Cihazım
Redmi Pro
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
twrp ye tekrar girin WİPE /FORMAT DATA / yes yazip onaylayin (bu durumda hersey silindcek bilginize) eğer yine duzelmezse romu tekrar sağlikli bir sekilde indirin yani bağlanti kopmadan indirin tekrar telefona flashlayin ardindan ustteki format data /yes yazip onaylain ve reboot system yapin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yanliş romda kurmus olabilirsiniz kurmak istediğiniz romun telefona uygun olup olmadiğina dikkat edin geçmis olsun
Hocam Twrp ye girse sorun yok sürekli ekran gelip kayboluyor ne Twrp nede fastboot hiç açılmıyor ki

Oyla:

TaNGo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih Emre
Cihazım
Redmi Pro
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam berbat bir telefondan yazıyorum da video gözükmüyor herhalde uzun da bassanız kısa da bassanız ekran geliyor kayboluyor

Oyla:

mirdem

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Yazılımcı
Konular
3
Güç tuşuna 10 15sn basılı tut cihaz kendini kapatsın sonra twrp girmeyi dene. Olmadı fastboot ile yazılım kurmayı dene.

Oyla:

horatio

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
orta seviye
Cihazım
mi 5
Konular
0
Aynı sorun bende de var. Yaklaşık 2 haftadır bu durumda. Çözümünü bulamadık. İzmir de 2 kişiye Erzurum da da bir kişiye gönderdim yapamadılar. Edl mod ile yazılım atılmak istendi başarılı olamadılar. Konu sahibi eğer sen de çözüm bulursan bana haber verir misin?

Oyla:

ugucum0202

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
37
Kabloyu pc ye takın, ses kısma tuşuna basılı tutup kabloyu telefona takın fastboota girecek mi hocam ya da pc den ses gelecek mi

Oyla:
Üst Alt