Yardım Twrp' siz, imei atılmış telefon Güncelleme

Harun Mert

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
HMYılm
Cihazım
Mi 9 se
Meslek
Mimarlık
Konular
9
İmei atilmiş cihaz rom attıktan sonra magisk kurmadıgım için twrp gitti yeni güncelleme gelirse imei gitmemesi için twrp kurup mu güncellemem gerekiyor

Son düzenleme:

azzam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
azzam
Cihazım
mi 8
Konular
0
Merhaba mi 8 cihazıma IMEI atıldı miroom stabil kurmuşlar mıu 10 android 9 yüklü .miroom küresele IMEI gitmeden nasıl geçebilirim . Lütfen cevap verin

Oyla:

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Merhaba mi 8 cihazıma IMEI atıldı miroom stabil kurmuşlar mıu 10 android 9 yüklü .miroom küresele IMEI gitmeden nasıl geçebilirim . Lütfen cevap verin
TWRP üzerinden kurulum yapmanız gerekiyor.

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Nasıl yapılacagını kısaca anlatırmısınız . Twrp den yapınca IMEI gitmiyormu

Twrp üzerinden hiç bir işlemde imei silinmez.

Oyla:

cgokhans

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi9se
Konular
2
hocam benim başıma geldi ilk defa aldım telefonu güncelleme geldi yap dedim twrp ekranı geldi korktum kapattım tekrar açtım telefon açıldı bir daha dedi yine yap dedim kendiliğinden twrp ekranı gelmeden güncelledi. sonuç olarak twrp gitti yeni güncelleme geldi yine yap dedim bu sefer direkt mi11 e güncelledi ve imei duruyor. korkmanı gerektirecek bir durum yok. twrp yükle şöyle yap böyle yap diyorlar da yemin ediyorum her forumda çeşitli kavramlar okumaktan artık telefonu kaybetme duygusu yaşıyorum. o yüzden cesaret edemiyorum. birisi baştan sona şu süreçleri ne işe yaradıklarını bi anlatsa süper olur. şimdi de bu konuda eys yedeği al gibi bir şey okudum. o nedir ki? kafa çorba oldu.

Oyla:

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
hocam benim başıma geldi ilk defa aldım telefonu güncelleme geldi yap dedim twrp ekranı geldi korktum kapattım tekrar açtım telefon açıldı bir daha dedi yine yap dedim kendiliğinden twrp ekranı gelmeden güncelledi. sonuç olarak twrp gitti yeni güncelleme geldi yine yap dedim bu sefer direkt mi11 e güncelledi ve imei duruyor. korkmanı gerektirecek bir durum yok. twrp yükle şöyle yap böyle yap diyorlar da yemin ediyorum her forumda çeşitli kavramlar okumaktan artık telefonu kaybetme duygusu yaşıyorum. o yüzden cesaret edemiyorum. birisi baştan sona şu süreçleri ne işe yaradıklarını bi anlatsa süper olur. şimdi de bu konuda eys yedeği al gibi bir şey okudum. o nedir ki? kafa çorba oldu.
EFS imei'lerin bulunduğu bölüm hocam TWRP üzerinden yedeğini alıyorsunuz, IMEI silinmesi durumda geri yükleme yaparak imeil'erinizi kurtarabilirsiniz.

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Twrp özelleştirilmiş bir recovery modudur.
Efs yedeği IMEI yedegidir.her hangi bir sıkıntısı olursa tekrar yüklemeniz icin

Oyla:
Üst Alt