Yardım TWRP Siliniyor.

MÜŞAVİR

S.M.M.M.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Y
Cihazım
POCO M3 4/64
Meslek
SMMM
Konular
36
Arkadaşlar merhaba,

Redmi3 telefonumda geçenlerde TWRP silinmişti. Neyse 2 gün önce tekrar yükledim twrp yi. 2 Günde en az 5-6 defa twrp ye girdim, hatta en son dün 14.03 tarihli eu romu yükledim twrp ile. Bugün merkezi saat düzenini yüklemek istediğimde yine twrp nin açılmadığını gördüm.

Tekrar yükleyeceğim twrp yi o sorun değil ama neden durduk yere siliniyor acaba?

ezioTD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ezio
Cihazım
Mi 6
Konular
13
Bootloader ekranı diye bahsediyorsunuz önceki mesajda? Fastboot ekranı lafının geçtiğini göremedim.

Neyse nasıl isterseniz onu yapın. Ben Epic rom kullanmama rağmen herhangi bir değişiklik yok ekranlarda, gerekenleri yapınca...

fastboot ekranı ile bootloader ekranı aynı şey zaten. sizin bahsettiğiniz bootlogo ekranı

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
fastboot ekranı ile bootloader ekranı aynı şey zaten. sizin bahsettiğiniz bootlogo ekranı

Peki ben yanlış anlamışım kusura bakmayın. Acaba Bootloader ekranı nasıl değilşti sizde ben onu anlayamadım. 1.5 aydır Epic rom kullanıyorum, bu arada Xiaomi Eu, Miui Pro Rom'a da dönüp, tekrar Epic Rom'a dönüş yaptım. Bootloader ekranı hiç değişmedi. Bu arada kullandığım cihaz Mi6, cihazların farklı olmasından ötürü mü ben yaşamadım acaba bu durumu.

Oyla:

ezioTD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ezio
Cihazım
Mi 6
Konular
13
Peki ben yanlış anlamışım kusura bakmayın. Acaba Bootloader ekranı nasıl değilşti sizde ben onu anlayamadım. 1.5 aydır Epic rom kullanıyorum, bu arada Xiaomi Eu, Miui Pro Rom'a da dönüp, tekrar Epic Rom'a dönüş yaptım. Bootloader ekranı hiç değişmedi. Bu arada kullandığım cihaz Mi6, cihazların farklı olmasından ötürü mü ben yaşamadım acaba bu durumu.
Bu arada ilginçtir 72 saat beklemeden tekrar bl kilidini açabildim.

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4

Hocam emin olmamakla birlikte, ilk BL kilidi açılırken 72 saat bekleme sınırı var diye biliyorum. Fakat denemediğim için emin olamıyorum, bu şekilde duymuştum sadece.

Oyla:

ezioTD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ezio
Cihazım
Mi 6
Konular
13
Hocam emin olmamakla birlikte, ilk BL kilidi açılırken 72 saat bekleme sınırı var diye biliyorum. Fakat denemediğim için emin olamıyorum, bu şekilde duymuştum sadece.
evet var ama ilginç bir şekilde 24 saat geçmeden tekrar açtım

Oyla:

denizci535

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Mi 6
Konular
5
Bende ilk acılışta bl kilidi açıldı süre falanda çıkmadı.
Hemen recovery attım. Romu flashladıgımda recovery gidiyor.
Recovery baslatıom mi ekranda kalıo. Reset atıyor.
Neyse recovery flash attım. Miuipro rom flash atım recovery tekrar gitti.
Sorun şu şimdi miuipro rom 8.12 de kaldı nasıl gğncellicem kara kara düşünüyorum. Bi yol bilen varmı?

Oyla:
Üst Alt