- Adım
- Harun
- Cihazım
- Oneplus 9 5G
- Konular
- 188
Rica ederim hocam.Oldu hocam teşekkür ederim
Rica ederim hocam.Oldu hocam teşekkür ederim
Teşekkür ederim mi6 da deneyip sonuçları yazarım.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Merhaba Arkadaşlar,
Kendi Mi 8 Telefonumda Kullandığım Bi Yapı. Google Reklamlar, Uygulama İçi Reklamlar Hepsini Engelliyor. Çalışma Mantığı system\etc\hosts dosyasını değiştirerek reklamları engelliyor.
Kurulumu Çok Basit Ekteki Dosyayı TWRP ile Flashlamak.
Tüm Android versiyonlarında çalışır.
İsterseniz Zip Dosyasının İçindeki Hosts Dosyasını Notepad++ İle Açıp Ekleme Yapabilirsiniz.
Güncelleme Tarihi : 15.10.2019
Değişiklikler;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirModülünün Engellediği Siteler Host Dosyasına Entegre Edildi.- Popup Reklamları Gönderen Script Siteler Engellenerek Popup Reklamları Engellendi
- Çoğu Reklam Engelleme Programından Olmayana Türkçe Reklamlar Engellendi.
- Reklam Adresleri 127.0.0.1 IP adresinden 0.0.0.0 IP adresine yönlendirildi. Local Sunucu Çakışmaları Engellendi
- 907202 Site Engellendi.
Link
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kaynaklar;
Mi6 da uygulamarda mesela tiktok ta videolar açılıyor kişinin tüm videoları dediğimde açmıyor, facebook açmıyor, internet yavaşladı. Ne yapmam gerek silmek için ne yapmam lazım acil yardım lütfen..Teşekkür ederim mi6 da deneyip sonuçları yazarım.
Root yetkisi verdiğiniz bir dosya yöneticisi ile system\etc altında yer alan hosts dosyasını silmeniz yeterli olacaktır.Mi6 da uygulamarda mesela tiktok ta videolar açılıyor kişinin tüm videoları dediğimde açmıyor, facebook açmıyor, internet yavaşladı. Ne yapmam gerek silmek için ne yapmam lazım acil yardım lütfen..
Teşekkür ederim hocam eu beta nın bugün çıkan sürümü yükleyince düzeldi. Zannedersem hosts dosyası orjinale döndü.Root yetkisi verdiğiniz bir dosya yöneticisi ile system\etc altında yer alan hosts dosyasını silmeniz yeterli olacaktır.
Evet hocam normale dönmüştür. xiaomi.eu romları hosts değişikliği yapılmadan yayınlanıyor.Teşekkür ederim hocam eu beta nın bugün çıkan sürümü yükleyince düzeldi. Zannedersem hosts dosyası orjinale döndü.
Orjinale geri getirmek için flashladığınız dosyadaki host dosyasının içeriği silip tekrar flashlamak.Eu rom da Dns girdim.Konudaki host dosyasini gereksiz buluyorum silmek.istedigimde root yetkisi olmasina ragmen silmiyor.Orjinal Host dosyasina nasil ulasabilirim
Eu rom da Dns girdim.Konudaki host dosyasini gereksiz buluyorum silmek.istedigimde root yetkisi olmasina ragmen silmiyor.Orjinal Host dosyasina nasil ulasabilirim
Hocam magisk den flashlamadim.İcerigi kopyala yapistir yaptim.Gerekli izinler olmasina Ragmen "Device or resources busy" dye bi hata veriyor silmiyor.Orjinale geri getirmek için flashladığınız dosyadaki host dosyasının içeriği silip tekrar flashlamak.
Magisk yoksa dediğim yöntem yapılmalı