Çözüldü Twrp ile temiz miui rom kurulumu sonrası bootloop

BurakSahinn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
11
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Endonezya Kararlı V11.0.7.0
Telefon Modeli
Redmi Note 8
Bootloader Kilidi
Açık
Sayın Stoya hocamın adlı videosundaki yöntem ile sıfırdan Redmi Note 8 Endonezya Kararlı V11.0.7.0.PCOIDXM romunu yükledim. Zar zor birkaç veri, ve bilgilerimi toparladıktan sonra reboot atmam gerekti. Ardından telefonum gündüz açmış olduğum konudaki gibi recovery menu bootloop olayını tekrardan tekrarlamaya başladı. Magisk kurmadığım için twrp silinmiş bu sebepten ötürü kurup üstüne kurdum fakat sorun çözülmedi. Kısaca telefonum açılmıyor ve sürekli twrp ekranına geliyor. Birçok konuya baktım fakat hiçbir çözüm işe yaramadı. Telefonum brick mi oldu? Nasıl düzeltebilirim. Şimdiden teşekkürler, Hayırlı geceler.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-07-12-16-59-29.png
    Screenshot_2022-07-12-16-59-29.png
    120,5 KB · Görüntüleme: 8

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
21
Fastboot ile yüklemeyi denediniz mi?

Oyla: Çözüm

Erhankaan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
Mi 8
Konular
23
yedek aldiysaniz eğer; WİPE /format data / yes yazip onaylayin sonra reboot system yapin gecmis olsun

Oyla:

BurakSahinn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
21
Oyla:

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Miflash ile fastboot olarak tekrar Redmi Note 8 Endonezya Kararlı V11.0.7.0.PCOIDXM romunu kurdum. Birkaç uygulama yükledim ve gereksiz sistem uygulamalarını kaldırdım. Şu an bir problem yok gibi fakat kullanmaya korkuyorum durduk yere aynı sorun olur diye.
Twrp üzerinden sistem, data ve boot yedeği alıp aldığınız yedeği bilgisayara aktarın hocam. Herhangi bir çökme durumunda yedegi kullanarak rahatlıkla geri dönebilirsiniz. (Yedekleme dosyaları ana dizinde Twrp klasörü içinde ki Back-Up kısmında saklanır.)

Oyla:

BurakSahinn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Twrp üzerinden sistem, data ve boot yedeği alıp aldığınız yedeği bilgisayara aktarın hocam. Herhangi bir çökme durumunda yedegi kullanarak rahatlıkla geri dönebilirsiniz. (Yedekleme dosyaları ana dizinde Twrp klasörü içinde ki Back-Up kısmında saklanır.)
Teşekkür ederim hocam deneyeceğim fakat twrp-backup menüsünde system image var system yok farkı olur mu?

Oyla:

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Teşekkür ederim hocam deneyeceğim fakat twrp-backup menüsünde system image var system yok farkı olur mu?
Sistem imajını yedek alın hocam sistem o zaten, yedeği geri yüklerken ilk sistemi geri yüklemelisiniz sonra cihazınızı açıp kurulumunu yapmalısınız kurulum işleminden sonra twrp ye girip diğer yedekleri de geri yüklemelisiniz yani sıfır bir telefona girip direkt olarak hepsine geri yükleme işlemi yapmayın ben her denediğimde bootloop'a düştü. Data nin geri yüklenebilmesi için cihazın ana dizinde ki klasörleri oluşturmuş olması gerekiyor (Download,Pictures,Android klasörleri vs.)

Oyla:

uuesen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Mi 9T/Redmi K20
Meslek
Yüksek Düzey Ynt.
Konular
7
Sorununuz çözüldü mü? Aynı sorun benim de başıma gelmişti ben cihazın arkasını açıp test point noktalarına bastırıp öyle başlamıştım pcye çünkü bende sadece mi logosu görünüp yeniden başlıyordu, hiçbir şey açılmıyordu. Bu şekilde yaptım.

Oyla:

BurakSahinn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
11
Sorununuz çözüldü mü? Aynı sorun benim de başıma gelmişti ben cihazın arkasını açıp test point noktalarına bastırıp öyle başlamıştım pcye çünkü bende sadece mi logosu görünüp yeniden başlıyordu, hiçbir şey açılmıyordu. Bu şekilde yaptım.
Şu anlık çözüldü hocam. Sık sık reboot atıyorum bootloop olayını bidaha yaşamadım. Fastboot ile temiz miui global rom kurmak sorunu çözdü diyebilirim.

Oyla:
Üst Alt