- Adım
- SERDAR
- Cihazım
- POCO X3 NFC
- Meslek
- Ev Erkeği
- Konular
- 104
Geceyarısı bir zamanda değerli bilgilerini paylaşan Stoya, çok teşekkür ederim. rjwinxm 12.0.3.0 recovery romu 32bitlik bir cihazdan SD karta atarak çözdüm. Sonsuz başarı ve mutluluk diliyorum.Byerdo, Bu twrp/recoveryi kullanın + rom yükleme işlemi bitimi tekrar format data yes işlemini yapın
Zip dosyasını yükleyin kendisi otomatik kapatıp orangefox twrp ile açılır
Recovery - Redmi Note 9 Pro Miatoll Resmi Orange Fox Twrp Stabil R11.0.0 (Yeni Sürüm)
Arkadaşlar Orange Fox un Yeni Versiyonu Çıktı İndirip Twrp Üzerinden Flashlayın Orangefox Kurtarma Beta R11.0_1 | Resmi Miatoll Android: 10 - 11 Yapım tarihi: 28.02.2021 Bakımcı: @ DarthJabba9 İndirme Bağlantısı: Orange Fox Stabil R11.0.0 Twrp Dosyası Değişiklik günlüğü: *Miatoll için ilk...forum.miuiturkiye.net
kurmay34, Format sonrası reboot recovery deyin ondan sonra magisk yükleyin,custom rom yüklüyorsaniz şart değil zaten çünkü twrp silinmez...
kurmay34, Custom rom yüklemelerinde veya güncellemelerinde TWRP silinmez ama ROOT silinir.
Linkten güncelleme nasıl yapılır inceleyin/uygulayın...
Rehber - Twrp Üzerinden Custom ve Global Rom Güncelleme
Arkadaşlar hangi romda olursak olalım (Beta veya Stabil) o roma ait ZİP/RECOVERY rom dosyasını indiriyoruz ve hiç bir veri kaybı olmadan yeni güncel roma/sürüme geçiş yapıyoruz. Her ihtimale karşı PC'ye,Flash diske , resim,müzik,video vs yedek alın ne olur ne olmaz... Yapacağınız bu işlemlerde...forum.miuiturkiye.net
Çok teşekkür ederim. Askerim arazideyim. Sürekli bilgisayar bulma imkanım olmuyor. Amacım root ve root bazlı uygulamaları kullanmak. Özellikle luckypatcher ve gameguardian. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Kolay gelsin. Minnettarım size...kurmay34, Olmaz,zorunlu,el mahkum,mecbur vs değilsiniz güncelleme yapmaya....