- Adım
- Mehmet
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 4
Twrp ile kurduğumda aynı hatayı veriyordu bootloader kilidini açıp mi flash ile rom kurdumSorunu hangi yol ile çözdüğünüzü yazarsanız bundan sonra ki ihtiyacı olanlara da yardımcı olabilirsiniz.
hiçbir şey yükleyemiyorum pc ye bağladım pc de görmüyorBaşka Twrp ile yada cihazınız için varsa, orange fox ile deneyin
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
O zaman cihazı fabrika ayarlarına döndürün ve işleme sıfırdan başlayınhiçbir şey yükleyemiyorum pc ye bağladım pc de görmüyor
nasıl yapabilirim herhangi bir rehber varmı ?O zaman cihazı fabrika ayarlarına döndürün ve işleme sıfırdan başlayın
Fabrika ayarlarına nasıl donebileceginiz ile ilgili bir rehber mi lazım sizenasıl yapabilirim herhangi bir rehber varmı ?
hocam telefon hiç açılmıyor tamamen kapalı sadece mi ekranında kalıyorFabrika ayarlarına nasıl donebileceginiz ile ilgili bir rehber mi lazım size
Başıma hiç gelmediği için nasıl yardımcı olabileceğim konusunda en ufak bir fikrim yok, Size belki de bu işlerin piri ve üstadı Sayın HiddeNKinG hocam yardımcı olabilirhocam telefon hiç açılmıyor tamamen kapalı sadece mi ekranında kalıyor
anladım genede teşekkürlerBaşıma hiç gelmediği için nasıl yardımcı olabileceğim konusunda en ufak bir fikrim yok, Size belki de bu işlerin piri ve üstadı Sayın HiddeNKinG hocam yardımcı olabilir
Otg veya sdcard var ise orjinal romu indirip onun içine atın twrp girip flash edinanladım genede teşekkürler