Benim merak ettiğim bir kaç soru var. Yeni gelen güncellemeyi siteden ortlama 1.5GB olan dosyayi indirip mi kurulum yapacagiz? Ve bu islemden sonra telefon tekrardan sifirlanmiyor mu?Gelen güncelemeyi alırsınız ama telefonunuza rom indikten sonra yeniden başlat der. Başlattığınız anda TWRP moda geçeceği için yükleme yapmaz. Bunun çaresi ise yeni gelen güncellemenin "zip" uzantılı romunu, indirip telefona atarsınız, daha sonra TWRP üzerinden yüklersiniz sorun çözülmüş olur arkadaşlar.
Aynen hocam romun tamamını indiriyoruz.Eğer aynı romdan devam ediyorsanız direk üstüne kuruyorsunuz hiçbir veri kaybınız olmuyor.Benim merak ettiğim bir kaç soru var. Yeni gelen güncellemeyi siteden ortlama 1.5GB olan dosyayi indirip mi kurulum yapacagiz? Ve bu islemden sonra telefon tekrardan sifirlanmiyor mu?
hocam şimdi XiaomiTool ile global sürümü yükledim twrp gitti orjinal recovery geldiBenim merak ettiğim bir kaç soru var. Yeni gelen güncellemeyi siteden ortlama 1.5GB olan dosyayi indirip mi kurulum yapacagiz? Ve bu islemden sonra telefon tekrardan sifirlanmiyor mu?
Aynı hocam Xiaomi Tool da temiz kurulum yapar.hocam şimdi XiaomiTool ile global sürümü yükledim twrp gitti orjinal recovery geldi
Kardeş bana da yardımcı olurmusun hiç içime sinmedi twrphocam şimdi XiaomiTool ile global sürümü yükledim twrp gitti orjinal recovery geldi
Aşağıdaki linke göz atın hocamKardeş bana da yardımcı olurmusun hiç içime sinmedi twrp
Teşekkürler. En kısa zamanda deneyeceğim