Yardım TWRP ile Geri Yükleme Sorunsalı

mavisular

::..Hayat Sınavdır..::
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sehmuz
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğretmen
Konular
36
Önceden twrp ile aldığım yedeği geri yüklemeye çalıştığımda bölümler salt okunur diye uyarı veriyor ve geri yükleme yapmıyor. " Firmware geri yüklenemiyor -- salt okunur bağlanmış " hatası veriyor

Yardımcı olabilecek forumdaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum....

Pegasus__

..::FreeDoom::..
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
Hayır hocam aldığım yedek MIUI 9 idi. TWRP yi şimdi güncelledim. son model TWRP kurdum az önce. Son bir defa daha deneyeceğim.
[doublepost=1513276198,1513270102][/doublepost]Komple wipe yaptım. Globe ROM u dahili hafızaya atıp kurdum. Cihazı yeniden başlatıp ilk kurulumu gerçekleştirdim. Recoverey de açıp yedeği ana hafızaya kopyaladım. Yedekten kurma işlemi yaptım. Hiçbir sorun çıkmadı. Yedekten geri döndüm.

Tek sıkıntı resim, müzik, videolar geri gelmemiş. Halbuki tüm seçenekleri işaretleyip Backup almıştım. Herkese teşekkürler.... Epic ROM a geri dönüyorum. Full yedek aldım ama bu sefer garanti olsun diye resim, müzik, videoları pc ye yedeklemiştim.... ☺️
[doublepost=1514020422][/doublepost]evet TWRP ile yedek alırken şöyle bir uyarı yazdı yedeklemenin ortasında . "backups of data do not include any files in internal storage such as pictures or downloads". Türkçe çevirisinde "verilerin yedeklenmesinde resimler veya indirmeler gibi dahili depolamada herhangi bir dosya bulunmaz" diyordu. Full backup alıyorum TWRP ile ama resimler ,müzikler , downloads klasörü nü yedeklemiyor....

BU TWRP nin eksik yanı o halde..... FULL YEDEK alamıyorsam ne anlamı kaldı bu işin he ?

Merhaba.
Twrp nin eksiği değil aslında.
Mantık kuralım. Twrp yedek alırken sistem ve sistem datasını yedekler. Peki nereye: dahili depolamaya yani yedeği aldığınız yeri de yedeklerseniz nereye yedekleyecek. Ayrıca dahili depolamanız doluysa nereye depolayacak. Gibi sorular

Kolay gelsin.

Oyla:

scream123

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
30
Android 7 de aldığım yedeği rom değiştirip android 9 a flashladım. Play Store ve bazı uygulamalarda hata alıyorum sorun bundan kaynaklanabilirmi ?

Oyla:

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Buradaki restore mantığına aykırı
A yedek alınmış,
A nın yerine B kurulmuş

B nin hakim olduğu yere A kopyalamak isteniyor
Haliyle de sorun çıkar

Oyla:

alol

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
1
Twrp ana ekranında ''Mount '' yazan yere tıklayın ''mount sistem partition read-only'' yazan yerdeki tik işaretini kaldırın ve geri yükleme işlemini yapın.

ÇÖZÜM OLDU ''mount sistem partition read-only'' yazan yerdeki tik işaretini kaldırdım ve yükleme sorunsuz gerçekleşti, Allah Razı Olsun.

Oyla:
Üst Alt