- Adım
- Eren Karakur
- Cihazım
- Mi 6
- Konular
- 142
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- yok
- Telefon Modeli
- mi 6
- Bootloader Kilidi
- Açık
revos miui10 kullanıyordum ve havoc os yükleyeyim dedim. shrp recoveryi kurdum, romu yükledim normal biçimde. sonra rom bana garip geldi geri dönmek istedim. shrp recoverye girince mount başlığı altında şifre istiyordu kilit ekranı şifresini yazmama rağmen kabul etmedi. işin garibi 4 wipe ve format data da yapılmıyordu neyse bi' kere denedim oldu. nandroid backup yedeğimi geri yükleyeyim dedim ama yedeğin içinde system yok. recoveryden herhalde diyip twrp 3.3.1-0 kurdum. restrore kısmından yedeği yükledim. yedek yüklendi ama açılış ekranı hala aosp açılış ekranıydı ve cihaz fastboota attı. tekrar twrpye alıp 4wipe + format data yaptım ve şuan telefıonun hafızasına rom dosyasını atmama rağmen telefondan bakınca twrp dosyaları görmüyor. recovery değiştirmeyi düşündüm ama telefon yine görmediği için depolamaya custom recovery atsam da fayda etmedi. sadece restro bölümünde yedeğimi görebiliyorum onun haricinde twrpyi yeniden başlatınca bile mi yazısı aosp şeklinde telefon bu şekilde kaldı n'apabilirim ?