Yardım twrp hafızayı görmüyor

Mi6kullanicisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Karakur
Cihazım
Mi 6
Konular
142
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
yok
Telefon Modeli
mi 6
Bootloader Kilidi
Açık
revos miui10 kullanıyordum ve havoc os yükleyeyim dedim. shrp recoveryi kurdum, romu yükledim normal biçimde. sonra rom bana garip geldi geri dönmek istedim. shrp recoverye girince mount başlığı altında şifre istiyordu kilit ekranı şifresini yazmama rağmen kabul etmedi. işin garibi 4 wipe ve format data da yapılmıyordu neyse bi' kere denedim oldu. nandroid backup yedeğimi geri yükleyeyim dedim ama yedeğin içinde system yok. recoveryden herhalde diyip twrp 3.3.1-0 kurdum. restrore kısmından yedeği yükledim. yedek yüklendi ama açılış ekranı hala aosp açılış ekranıydı ve cihaz fastboota attı. tekrar twrpye alıp 4wipe + format data yaptım ve şuan telefıonun hafızasına rom dosyasını atmama rağmen telefondan bakınca twrp dosyaları görmüyor. recovery değiştirmeyi düşündüm ama telefon yine görmediği için depolamaya custom recovery atsam da fayda etmedi. sadece restro bölümünde yedeğimi görebiliyorum onun haricinde twrpyi yeniden başlatınca bile mi yazısı aosp şeklinde telefon bu şekilde kaldı n'apabilirim ?

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
bayağıdır böyle duruyor
Şu an bilgisayarınıza driver kurulumu yapıyor ara sıra ekranda uyarılar gözükebilir onaylayın yeter.
Bilgisayar hızına göre 10 dakika civarı sürüyor bu işlemler.

Oyla:

Mi6kullanicisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Karakur
Cihazım
Mi 6
Konular
142

installa basınca bu hatayı veriyor

Oyla:

technix

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teknisyen
Cihazım
Xiaomi Mi A3
Konular
13
Rehber - Redmi Note 8 Mi Flash ile Global Rom nasıl yüklenir ? kurulum için de bu rehbere bakabilirsiniz geçmiş olsun
Mi Flash Tool programının 2016-04-01 tarihli sürümünü önermenizin teknik bir sebebi var mı? Aşağıdaki linkten 2020-03-14 sürümü indirilebiliyor:

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104

installa basınca bu hatayı veriyor

BL kilidini kapatacaksınız !!!

Size verilen linkleri İNCELEMEDEN acele ile işlem yapıyor sonra daha da kötü durumlar oluşacak lütfen linkleri yazılanları acele etmeden dikkatlice okuyun/inceleyin...

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Mi Flash Tool programının 2016-04-01 tarihli sürümünü önermenizin teknik bir sebebi var mı? Aşağıdaki linkten 2020-03-14 sürümü indirilebiliyor:

Evet hocam bütün cihazlara en uygun ve en hatasız sürüm o

Oyla:

Mi6kullanicisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Karakur
Cihazım
Mi 6
Konular
142
artık pes etmiştim arkadaşlar, hiç bi' şey işe yaramıyordu. Allah'a dua ettim sadece ve twrp hafızayı gördü. hemen kurdum romu çok şükür. anlayamadım cihaz twrpde iken depolamayı asla görmüyordu nedense. şuan tekrar shrp yükledim yine sıkıntı çıkmasın diye. romu kurdum şimdi de data yedeğimi yükleyeceğim. istemeden heyecan yarattım siz de sağolun vaktinizi harcadınız Allah razı olsun. yine de çok teşekkür ederim vakit ayırıp yardımcı olmaya çalıştığınız için.

Oyla:

technix

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teknisyen
Cihazım
Xiaomi Mi A3
Konular
13
BL kilidini kapatacaksınız !!!

Size verilen linkleri İNCELEMEDEN acele ile işlem yapıyor sonra daha da kötü durumlar oluşacak lütfen linkleri yazılanları acele etmeden dikkatlice okuyun/inceleyin...

Siz hangisini tercih ediyorsunuz, Mi Flash Tool mu CMD mi?

Google'ın resmi ve en güncel "SDK Platform-Tools" dosyalarını TGZ klasörünün içine atıp Flash_All.bat dosyasını çalıştırmak, öngöremeyeceğimiz hatalara sebep olabilir mi? Yani Mi Flash Tool programının söz konusu Flash_All.bat dosyasını çalıştırmaktan başka bir işlevi var mıdır?

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Siz hangisini tercih ediyorsunuz, Mi Flash Tool mu CMD mi?

Google'ın resmi ve en güncel "SDK Platform-Tools" dosyalarını TGZ klasörünün içine atıp Flash_All.bat dosyasını çalıştırmak, öngöremeyeceğimiz hatalara sebep olabilir mi? Yani Mi Flash Tool programının söz konusu Flash_All.bat dosyasını çalıştırmaktan başka bir işlevi var mıdır?

İşi bilenler için her iki yöntemde fark etmez ama İLK kez yapacak olanlar için CMD yöntemini öneririm çünkü SIFIR risk.

Oyla:

technix

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teknisyen
Cihazım
Xiaomi Mi A3
Konular
13
İşi bilenler için her iki yöntemde fark etmez ama İLK kez yapacak olanlar için CMD yöntemini öneririm çünkü SIFIR risk.
CMD yönteminde yükleme işlemine başlamadan önce Flash_All_LOCK dosyalarını "tedbiren" sildiğimiz için mi daha güvenli yoksa teknik olarak başka bir avantajı var mı?

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
CMD yönteminde yükleme işlemine başlamadan önce Flash_All_LOCK dosyalarını "tedbiren" sildiğimiz için mi daha güvenli yoksa teknik olarak başka bir avantajı var mı?

Koyu renk yaptığım durumdan dolayı Yes~~

Oyla:
Üst Alt