Hocam işte burada tıkanıyorum verdiğim komutları bir türlü kabul etmiyor ,satıra tam olarak ne yazmalıyım sizce
Minimal adb nin olduğu dizine recovery.img dosyasını atlamışsınız. Onu atıp tekrar deneyin.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirher şeyi yapıyorum olmuyor malesefGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
[doublepost=1527252302,1527252234][/doublepost]Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
recovery.img dosyasını klasör içinde bulamıyor, gerekli isim duzenlemelerini yaptınız mı?Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirher şeyi yapıyorum olmuyor malesefGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
[doublepost=1527252302,1527252234][/doublepost]Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam bakın dediklerimi ya anlamıyorsunuz ya da yapmamak için ısrar ediyorsunuz. Mininal adb klasörünün içine atın recovery.img ismindeki twrp dosyasını sonrs komutu verin sorunsuz yükler. Windows açmaz o img dosyalarını yanlış yapıyorsunuz fakat anlamıyorsunuz.Evet klasör ismini recovery olsrak değiştirdim.
[doublepost=1527254176,1527253668][/doublepost]İndirdiğim tüm twrp dosyaları için dosya bozuk uyarısı veriyor başka da bir işlem yapmıyor ,başka bir pcden denesem iyi olacak.