fastboot ekranında kilitli kalmıştı bilgisayara miflash kurup fastboot rom indirdim Antirollback error hatası verdi bi türlü yükleyemedimBu adımı deneyin olmaz ise fastboot rom yükleyin...
Rehber - vbmeta - TWRP'den Rom Yükleme/Wipe'dan Sonra Fastboot'a Düşerseniz TWRP Açılmassa Çözümü Burada
Merhaba arkadaşlar bu sorun ile alakalı konular açılmaktadır şayet dün kedimde Format data'dan sonra wipe yaptım reboot recovery dediğimde cihaz Fastboot'a düştü ve TWRP moduna girmiyordu böyle bir durum ile karşılaşırsanız nasıl TWRP'yi geri getireceğinizi anlatacağım. Öncelikle aşağıda...forum.miuiturkiye.net
Rehber - BootLoader (BL) kapatmadan CMD Komutu ile Orijinal Rom Yükleme (Video)
Konu tarafımdan denenmiştir. Şarjınız en az %50 olsun. BOOTLOADER kilidi açık olmalıdır. Bilgisayar kullanımı şarttır. Geliştirici seçeneklerini açıp Usb Hata ayıklamasını aktif edin. MIUI sürümüne ard arda dokunun Bu işlemde BootLoader kilidi kapanmaz ve İMEİ silinmez. Bu işlem...forum.miuiturkiye.net
tamam hemen indiriyorum telefonu fastboot moduna aldımRecovery - [Android 10] Redmi K20 / Mi 9T- Twrp 3.3.1-12 Tek Tuş Yükleme Aracı (MIUI12 Destekli) şu twrp yi fastboot modunda tekrar yazabilir misiniz ?
Twrp den çıkınca twrp de silinmiş hocamHocam sistem dosyaları gözüküyor diyorsunuz bir ihtimal sdcard'dan üst klasöre geçmiş olabilirsiniz. O dosyaların olduğu yerde sdcard adlı bir klasör var mı?
evet sdcard diye bir klasör var ama orada da yok maalesef her yere baktım olsa bulurdumHocam sistem dosyaları gözüküyor diyorsunuz bir ihtimal sdcard'dan üst klasöre geçmiş olabilirsiniz. O dosyaların olduğu yerde sdcard adlı bir klasör var mı?
Twrp üstüne magisk kurmayınca böyle oluyorTwrp den çıkınca twrp de silinmiş hocam![]()
twrp yi fastboot modunda kurdum tekrar wipe mı yapmam gerekiyor?Recovery - [Android 10] Redmi K20 / Mi 9T- Twrp 3.3.1-12 Tek Tuş Yükleme Aracı (MIUI12 Destekli) şu twrp yi fastboot modunda tekrar yazabilir misiniz ?