- Adım
- Fatih
- Cihazım
- mi9t
- Konular
- 11
Bir sürü sistem dosyası var içleri boş ama Dosya yöneticisinde dosyalar mevcut
Twrp de ekran şifresini girdiniz mi hocamBir sürü sistem dosyası var içleri boş ama Dosya yöneticisinde dosyalar mevcut
Twrp ye her girişte size soracaktırevet ilk başta desen kilidi vardı girdim yeniden başlattım tekrar girmem gerekiyor mu? istemedi çünkü
şöyle anlatayım durumu fastboot ekranında kalmıştım sabahtan beridir uğraşıyorum vbmeta diye bi program sayesinde twrp ekranına geri dönebildim şimdi yanlış bişey yapmaktan korkuyorum açıkçası bu şifreyi nerden girebilirim? yeniden başlatmadanTwrp ye her girişte size soracaktır
Hocam,Twrp ekranında karşınıza ne çıkıyor belirtebilir misiniz,cihazdaki klasörler çıkıyor rom çıkmıyor mu,cihaza yanlış atmış olabilir misiniz,başka bir klasöre atmış olabilir misiniz ?şöyle anlatayım durumu fastboot ekranında kalmıştım sabahtan beridir uğraşıyorum vbmeta diye bi program sayesinde twrp ekranına geri dönebildim şimdi yanlış bişey yapmaktan korkuyorum açıkçası bu şifreyi nerden girebilirim? yeniden başlatmadan
evet cihazdaki sistem klasörleri gözüküyor hepsinin içi boş ama zip ve apk dosyası yok. Gelişmiş ayarlar dosya yöneticisi kısmından rom dosyası gözüküyor ama install kısmından gözükmüyor.Hocam,Twrp ekranında karşınıza ne çıkıyor belirtebilir misiniz,cihazdaki klasörler çıkıyor rom çıkmıyor mu,cihaza yanlış atmış olabilir misiniz,başka bir klasöre atmış olabilir misiniz ?
Romu,zip şeklinde attınız cihaza değil mi hocam ? Klasöre çıkararak değilevet cihazdaki sistem klasörleri gözüküyor hepsinin içi boş ama zip ve apk dosyası yok. Gelişmiş ayarlar dosya yöneticisi kısmından rom dosyası gözüküyor ama install kısmından gözükmüyor.
aynen öyle dosyaları görüyorum dosya yöneticisinden nerede oldukları belli ama install kısmından gözükmüyorRomu,zip şeklinde attınız cihaza değil mi hocam ? Klasöre çıkararak değil
Cihaza farklı bir twrp flaşlayarak deneyin lütfenaynen öyle dosyaları görüyorum dosya yöneticisinden nerede oldukları belli ama install kısmından gözükmüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
miui 12 .zip Magisk apk olarak 2 dosya attım ikiside gözükmüyor install ekranından ama dosya yöneticisinden görebiliyorum sebebi nedir acaba ya bi türlü çözemedim youtube google arattım bulamadım