Yardım Twrp den fabrika ayarlarına dönünce sildiğim fabrika uygulamaları geri geliyor

mesocoban

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
mi mix 3
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu rom haftalık 20.8.6
Telefon Modeli
Tucana
Bootloader Kilidi
Açık
Mi note 10 da eurom 20.8.6 haftalık versiyonunu kullanıyorum. Normalde stock romda bulunan ve silinebilen uygulamalar mesela wps Facebook vs geri geliyor bunların hard formatta sonra geri gelmesinin sebebi nedir romu didik didik ettm ama bulamadım bunu bilen var mı bilen varsa yardımcı olur mu?

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Mi note 10 da eurom 20.8.6 haftalık versiyonunu kullanıyorum. Normalde stock romda bulunan ve silinebilen uygulamalar mesela wps Facebook vs geri geliyor bunların hard formatta sonra geri gelmesinin sebebi nedir romu didik didik ettm ama bulamadım bunu bilen var mı bilen varsa yardımcı olur mu?
Google hesabınız veya Mi Cloud üzerinden geri yükleme yapıyor olabilir hocam.

Oyla:

mesocoban

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
mi mix 3
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki hocam, romu ayıklayıp içine baktığınız zaman bahsi geçen uygulamalar var mı?
evet parçaladım hayır yok bulamadım bu uygulamalar büyük ihtimal stock fastboot romdan geldi ve twrp orayı biçimlendirmiyor. teli sıfırlayıncada geliyor telide aradım ama bulamadım

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
evet parçaladım hayır yok bulamadım bu uygulamalar büyük ihtimal stock fastboot romdan geldi ve twrp orayı biçimlendirmiyor. teli sıfırlayıncada geliyor telide aradım ama bulamadım
Hocam verdiğiniz bilgilere dayanarak, hiç bir yedekten geri yükleme yaptığınızı düşünerek yazıyorum. Yapmanız gereken TWRP üzerinden temiz kurulum yapıp tekrar gözlemlemek olacaktır. (Format Data Dahil)

Oyla:

mesocoban

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
mi mix 3
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam verdiğiniz bilgilere dayanarak, hiç bir yedekten geri yükleme yaptığınızı düşünerek yazıyorum. Yapmanız gereken TWRP üzerinden temiz kurulum yapıp tekrar gözlemlemek olacaktır. (Format Data Dahil)
hocam verdiğiniz bilgiler için öncelikle tşkler ama esas sorunda söylediğiniz gibi yaptığımda uygulamar geliyor sorun fastboot stock rom yükledikten sonra oldu ondan önce böyle sorun yoktu. can sıkıntısı olan her format attığımda bunların gelmesi ve nedenini bulamamak

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
hocam verdiğiniz bilgiler için öncelikle tşkler ama esas sorunda söylediğiniz gibi yaptığımda uygulamar geliyor sorun fastboot stock rom yükledikten sonra oldu ondan önce böyle sorun yoktu. can sıkıntısı olan her format attığımda bunların gelmesi ve nedenini bulamamak
Formatı nasıl yapıyorsunuz hocam?

Oyla:
Üst Alt