Yardım Twrp de farklı farklı dosya isimleri var

Murat5748

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mİ9SE
Meslek
Makina Mühendisi
Konular
29
Arkadaşlar TWRP-3.3.1-1002 Sürümüm bu miui 11 android 10 yüklediğimden beri twrpde dosyalarım gözükmüyor farklı farklı klasör isimleri var. twrpden zip flaşlamam lazım kaldım ortada. format data yapınca gideceğini biliyorum ama ona vaktim yok yardım edin.

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Twrp in şifreleme çözmesi ile oluşan bir durum,Şifreleme çözme desteği var ise Format Data / Yes ile şifrelemeyi çözebilirsiniz. ( Bu işle ile tüm verileriniz silinir, Yedek almanız önerilir)

Forum kurallarımız gereği konu başlığınız ve mesaj içeriğiniz düzenlenmiştir.
  • 3. Site Düzeni
Sitemizi elimizden geldiğince düzenli olarak kullanabilmek için aşağıdaki kuralla uyulması esastır.
  • 3.1. Sitemizde sadece açık ve anlaşılır ve anlaşılır başlıklara/mesajlara izin verilmektedir.

Oyla:

Murat5748

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mİ9SE
Meslek
Makina Mühendisi
Konular
29
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
e peki format data yapmadan kurtulma yolu yokmu yeniden rom yüklemek uzun sürüyor

Oyla:

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
Malesef çözülmüyor Android 10 da sıkıntı var bende kurdum dosyalar şifrelendi hepsi hiç bir şey yapamıyordum Android 10 da sorun var. 9a geçtim.

Oyla:

Murat5748

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mİ9SE
Meslek
Makina Mühendisi
Konular
29
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Malesef çözülmüyor Android 10 da sıkıntı var bende kurdum dosyalar şifrelendi hepsi hiç bir şey yapamıyordum Android 10 da sorun var. 9a geçtim.
tamam teşekkür ederim bir sorum daha var. Telefonu ilk aldığım günden beri kulaklıkla müzik dinlerken instagram dm ye girip birisine birşey yazarken kulaklıkta ses cızırtılanıp gidiyor fakat instayı kapatıp şarkıyı değiştirince ses geri geliyor. telegram dahil 1-2 uygulamada bu sorun var sizce sebebi nedir ilk aldığımda çok korkmuştum :D

Oyla:

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
tamam teşekkür ederim bir sorum daha var. Telefonu ilk aldığım günden beri kulaklıkla müzik dinlerken instagram dm ye girip birisine birşey yazarken kulaklıkta ses cızırtılanıp gidiyor fakat instayı kapatıp şarkıyı değiştirince ses geri geliyor. telegram dahil 1-2 uygulamada bu sorun var sizce sebebi nedir ilk aldığımda çok korkmuştum :D

Bir fikrim yok valla araç bluetooth dışında müzik dinlemiyorum kulaklıkla. :)

Oyla:
Üst Alt