- Adım
- Hasan
- Cihazım
- Mi9 Lite / Mi5s
- Konular
- 31
Tlf?Hocam Error: couldn't remove user id 990 hatası almaktayım.
Tlf?Hocam Error: couldn't remove user id 990 hatası almaktayım.
Twrp güncel miP8 Lite 2017
Çünkü Data'yı yedek alırken 255 hatası vermekte system'i başarıyla yedekeldi.Hocam ben bir rom buldum kendi telefonum için ve yüklemek istiyorum. Ama olur da yüklenmez veya başka bir şey olur diye şuanki sistemin (Stock Rom'un) yedeğini almak istiyorum. Benim için sistemin açılması yeter açıkçası eğer Custom Rom'da başarısız olursam. Ben sadece system'i yedek alsam Data'yı yedek almasam sistemimi geri açılır hale getirebilir miyim?
Twrp sürümün 3.4.0.0 ise sorun olmaması lazımHocam ben bir rom buldum kendi telefonum için ve yüklemek istiyorum. Ama olur da yüklenmez veya başka bir şey olur diye şuanki sistemin (Stock Rom'un) yedeğini almak istiyorum. Benim için sistemin açılması yeter açıkçası eğer Custom Rom'da başarısız olursam. Ben sadece system'i yedek alsam Data'yı yedek almasam sistemimi geri açılır hale getirebilir miyim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çünkü Data'yı yedek alırken 255 hatası vermekte system'i başarıyla yedekeldi.
YARDIM: ↑???hocam ben denedim de "sh: pm: not found" diyor ne yapacağım.
Not: USB bellekten denediğimde işlem %3'te, telefon hafızasından yapınca %93'te hata (ERROR:255) veriyor.
(Yeni Gelişme): "Enable Digest Vertification of Backup Files" aktif olunca "Digest failed to match on 'data/media/TWRP/BACKUPS/14029ca9/backup/data.f2fs.win005'." hatası veriyor.
Biliyorum, eski bir konu ama Redmi Note 8 Pro da yedekleme (twrp) esnasında 255 hatasını şöyle çözdüm: MiXplorer (root destekleyen explorer) ile hangi kullanıcılar bulunduğuna baktım cihaz açık iken (0 ve 10 vardı) üstteki yöntemi kullandım:YARDIM: ↑???