Yardım Twrp 0 mb

• Konbuyu başlatan dds25
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 48
  • Görüntüleme 10K

dds25

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Lenovo K6 Note
Konular
11
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Lineage Os 15.1
Telefon Modeli
Lenovo K6 Note
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar şimdi bir konuda size danışmak istiyorum. Ne kadar araştırdıysam çözümünü bulamadım. Yardım ederseniz çok sevinirim. Bende Lineage Os 15.1 Android 8.1'in telefonum için(Lenovo K6 Note) son güncellemesiyle beraber yüklü. Ve TWRP'dr internal storage 0 mb gözüküyor ve sadece bu romda oluyor ve çok seviyorum bu romu. Çözüm olarak sıfırlama falan gösteriyorlar fakat yaptığımda tekrar rom kurduğumda yine 0 mb olarak gözüküyor. Çözümünü söylerseniz sevinirim.

xalomalo1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
xalomalo
Cihazım
redminote7
Meslek
Paramedik
Konular
1
Cihazınız nedir? Orangefox twrp 'nin modlanmış ve sorunları çözülmüş halidir
Cihazım Red mi note 7. OrangeFox kurdum ve daha sonra Xiaomi resmi sitesinden en son yayımlanan güncellemeyi indirip flashlamaya çalıştım fakat zip failed gibi bir hata verdi ve hiçbir şey olmadı

Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Cihazım Red mi note 7. OrangeFox kurdum ve daha sonra Xiaomi resmi sitesinden en son yayımlanan güncellemeyi indirip flashlamaya çalıştım fakat zip failed gibi bir hata verdi ve hiçbir şey olmadı
10.1 sürümünü indirin kurun. Zip Failed hatasının sebebi zip bozuk inmiş olabilir tekrar indirin. Tavsiyem idm ile indirmeniz

Oyla:

xalomalo1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
xalomalo
Cihazım
redminote7
Meslek
Paramedik
Konular
1
10.1 sürümünü indirin kurun. Zip Failed hatasının sebebi zip bozuk inmiş olabilir tekrar indirin. Tavsiyem idm ile indirmeniz
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
bu arkadaşı dinleyerek kurdum OrangeFoxu cok teşekkür ederim size de.Fakat bu olaylardan pek anlamıyorum sorumu maruz görün.Artık telefonuma istediğim romu atabilecek miyim? Red Mi note 7 için hangi romu atmalıyım sizce?

Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
bu arkadaşı dinleyerek kurdum OrangeFoxu cok teşekkür ederim size de.Fakat bu olaylardan pek anlamıyorum sorumu maruz görün.Artık telefonuma istediğim romu atabilecek miyim? Red Mi note 7 için hangi romu atmalıyım sizce?
Dahili hafıza 0mb görunmuyor ise sorununuzu bu recovery ile kalıcı olarak çözdünüz demektir. Redmi note 7 bölümünüzde bir çok rom mevcut bölümünüzün konularina gererek dilediğiniz seçip yükleyebilirsiniz. Kullanmadığım cihaz için rom tavsiyesi yapmak istemem

Oyla:

xalomalo1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
xalomalo
Cihazım
redminote7
Meslek
Paramedik
Konular
1
Dahili hafıza 0mb görunmuyor ise sorununuzu bu recovery ile kalıcı olarak çözdünüz demektir. Redmi note 7 bölümünüzde bir çok rom mevcut bölümünüzün konularina gererek dilediğiniz seçip yükleyebilirsiniz. Kullanmadığım cihaz için rom tavsiyesi yapmak istemem
Çok teşekkür ederim.İyi günler diliyorum :)

Oyla:

InJustice

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ogün
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
28
Format data yapmana gerek yok kardeşim. Twrp üzerinden yapacağın 2 işlemle hafızan eski haline gelecek anlatıyorum ne yapacağını
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yapacaklarını anlatıyorum tek tek. Twrp ye gir wipe tıkla ordan advanced wipe tıkla. Data işaretle altta repair files tıkla. Çıkan seçenekte change file tıkla. Exst2 ve ex4 4 olanları sırasıyla seçerek sağa kaydır tamamdir

Abicim dediğini yaptım sonraki sayfaları okumadan, gitti bütün dosyalarım sistemim. Hayır suç bende ama yapılan işlemin ne sonuçlar doğuracağını da yazın Allah için ya.

Oyla:

osmanoglu74

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Salih
Cihazım
Poco f2 pro
Konular
1
bu şekilde yapıp değiştirdim ama orjinalineydi kontrol etmedim orjinali neydi acaba twrpden çıkmıyor sorun bu olabilir belki
Format data yapmana gerek yok kardeşim. Twrp üzerinden yapacağın 2 işlemle hafızan eski haline gelecek anlatıyorum ne yapacağını

Yapacaklarını anlatıyorum tek tek. Twrp ye gir wipe tıkla ordan advanced wipe tıkla. Data işaretle altta repair files tıkla. Çıkan seçenekte change file tıkla. Exst2 ve ex4 4 olanları sırasıyla seçerek sağa kaydır tamamdir. Tüm verileriniz silinir.

Oyla:

enesbaba3131s

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1

Yapacaklarını anlatıyorum tek tek. Twrp ye gir wipe tıkla ordan advanced wipe tıkla. Data işaretle altta repair files tıkla. Çıkan seçenekte change file tıkla. Exst2 ve ex4 4 olanları sırasıyla seçerek sağa kaydır tamamdir. Tüm verileriniz silinir.
rom atmak zorunda kalıyor muyuz yani cihaz açılır mı tekrar ?

Oyla:
Üst Alt