Biz erken seçime gittik hocamHenüz yükleme fırsatım olmadı ama görünce bi vaaaaaay demedim değil.. Bu arada seçimleri bekleyemezsiniz diye düşünmüştüm, öyle de oldu
Ellerinize sağlık hocam.
SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güzel soru hocam, klasör kullanmadığım için bilemiyorum arkadaşlar ekran görüntüsü atarsa görmüş oluruzKlasör görünümü nasıl? indiren biri ss atabilirmi? İOS yada EMUi tarzı mı?
Pie ile ilgisi yok hocam bende Androd 8.0 var. Rom ile ilgili bir durum bu.Yükledim ve bittim hocam.. Emeğinize sağlık..
Pil göstergesi tasarımınız sadece Android pie kullanıcıları için mi hocam, bende öyle gözükmüyor, cihazı yeniden başlatma gibi bi durum var mı?
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hangi romu kullanıyorsunuz hocam?Elinize emeğinize sağlık hocam, muhteşem bir çalışma olmuş.Tebrikler, teşekkürler.Bu arada sayın Skorpi hocama da teşekkürler,yakınen ilgilendiği için.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende eu kullanıyorum niye olmuyor bendeeu beta 9.3.7
Hocam saat widget i bende çıkmadı nasıl ekliyoruz acaba?Yükledim ve bittim hocam.. Emeğinize sağlık..
Pil göstergesi tasarımınız sadece Android pie kullanıcıları için mi hocam, bende öyle gözükmüyor, cihazı yeniden başlatma gibi bi durum var mı?
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir