- Adım
- Metin Çınar
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 131
Elinize emeğinize sağlık hocam. Yine bizi şaşırtmadınız ve çok güzel iş çıkmış ortayaTeşekkürler hocam. Görünen pil yüzdesi işareti sanırım rom ile ilgili bir durum. Temanın son güncel versiyon üzerine inşa edildi, bende böyle bir durum yok. Diğer arkadaşlar da geri dönüş yapar ise bir bakalım hocam
Teşekkürler hocam. Yazdığım gibi sanırım rom ile ilgili bir durum Yeni gelecek güncelleme ile düzelecektir diye tahmin ediyorum.Elinize emeğinize sağlık hocam. Yine bizi şaşırtmadınız ve çok güzel iş çıkmış ortaya
Bu arada Sakin61 hocamında dediği gibi pil yüzdesi bende de aynı. Miui 10 global rom hocam
Tamamdır hocam tekrardan teşekkür ederim, size ve sayın Skorpi hocamaTeşekkürler hocam. Yazdığım gibi sanırım rom ile ilgili bir durum Yeni gelecek güncelleme ile düzelecektir diye tahmin ediyorum.
Teşekkürler hocam. Yazdığım gibi sanırım rom ile ilgili bir durum Yeni gelecek güncelleme ile düzelecektir diye tahmin ediyorum.
Teşekkürler hocam, kullanmış olduğunuz roma güncelleme geldiği zaman muhtemelen düzelecektir. Eğer herhangi bir değişiklik olmazsa Global rom üzerinde test yaparızGüncelleme yapacaksınız sanırım, bekliyoruz. Ama düşünce çok güzel gerçekten.