- Adım
- -
- Cihazım
- Xiaomi 14 Ultra
- Meslek
- Ekonomist
- Konular
- 76
Benim attığımı düşünüyoruz hocamBu olursa muhteşem olur.
Bu kötü oldu ama biz mutlaka hep birlikte başka bir benzer ad buluruz inşallahNirvana işi yatar hocam
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Aman hocam duymasın sakın... daha ikinci rauntda neler olacağını bilmiyor, bende spoiler vermemeye çalışıyorumÖyle demeyin, bir bakmışsınız her gün rom değiştiriyor olarak bulursunuz kendinizi
Çünkü ben de öyle diyordum her gün rom mu değiştirilir filan![]()
Doğru söylüyorsunuz.Büyük konuşmamak lâzım. Bu yüzden de pek sesimi çıkarmıyorum.Öyle demeyin, bir bakmışsınız her gün rom değiştiriyor olarak bulursunuz kendinizi
Çünkü ben de öyle diyordum her gün rom mu değiştirilir filan![]()
Siz öyle zannedin üstadım. Kuşlar bana haber getiriyor haberiniz yok. Kaldı ki ölümden öte köy yok derler bilirsiniz. Başıma daha ne gelebilir ki?Aman hocam duymasın sakın... daha ikinci rauntda neler olacağını bilmiyor, bende spoiler vermemeye çalışıyorum
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
hocam ne zaman tema magazasında yayınlanacak sabırsızlıkla bekliyoruzTemamızın kilit ekranı
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Henüz bitmedi hocam, ince detaylar var daha... Ay sonunu bulurhocam ne zaman tema magazasında yayınlanacak sabırsızlıkla bekliyoruz
Güzel...Temamızın en son hali bu şekilde sevgili arkadaşlar
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir