Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kaç aydır kararsız kalmamdan sonra Türk telekomdan Millenicoma geçiş yaptım. 100 Mbps fibere 125 TL ödüyorum. Bu hızı TT da 150 TL'ye veriyorlar. Speedtest değerlerim genellikle 95-98 arasında gidip geliyor. Pingim ise 4 MS. Saniyede 14 - 18 MB indirme hızı görüyorum ortalama. GTA 5 'i (98 GB) 5 saatte indirdim. Gerçekten kaliteli bir İSS
Her Rocket League girişimde cayır cayır küfrediyordum TürkNet'e. 35 Mbit hız almama rağmen 250 pingi görüyordu oyun. Tabi her zaman olmuyordu ama bi olunca da inmek bilmiyordu. PC'de explorer.exe'yi bile kapatacak kadar her şeyi kapatıyordum hocam düşünün. Millenicom'da en azından bir müşteri hizmetleri numarası var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Doğru hocam, öyle de ama işte ROM yükleme konusunda falan pek bilgim olmadığı için de cesaret edemiyorum.
Hocam bu arada size şunu sormak istiyorum; Telefonum Xiaomi Türkiye (GenPa) garantili ve global ROM var. Kilit açtığımızda garantiye etkisi oluyor mu? ROM değiştirdikten sonra, mevcut ROM'un yedeğini tekrar yüklersek garanti kapsamına tekrar giriyor mu? Eğer böyle bir şey varsa ben direkt olarak EU Rom yüklemeyi düşünüyorum. Ya da Custom ROM olan Resurrection Remix ROM...
Hocam Samsung ve Huaweiye zamanında çok destek vermişti. Xda sitesinde geliştiriciler portlayabiliyorlar. Ben Note 8 için baktım var ama 9s için daha çıkmamış gözüküyor.
Hocam Samsung ve Huaweiye zamanında çok destek vermişti. Xda sitesinde geliştiriciler portlayabiliyorlar. Ben Note 8 için baktım var ama 9s için daha çıkmamış gözüküyor.