Diğer TürkNet'ten Millenicom'a geçtim. (Speedtest.net sonuçları)

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Her Rocket League girişimde cayır cayır küfrediyordum TürkNet'e. 35 Mbit hız almama rağmen 250 pingi görüyordu oyun. Tabi her zaman olmuyordu ama bi olunca da inmek bilmiyordu. PC'de explorer.exe'yi bile kapatacak kadar her şeyi kapatıyordum hocam düşünün. :D Millenicom'da en azından bir müşteri hizmetleri numarası var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Doğru hocam, öyle de ama işte ROM yükleme konusunda falan pek bilgim olmadığı için de cesaret edemiyorum.

Hocam bu arada size şunu sormak istiyorum; Telefonum Xiaomi Türkiye (GenPa) garantili ve global ROM var. Kilit açtığımızda garantiye etkisi oluyor mu? ROM değiştirdikten sonra, mevcut ROM'un yedeğini tekrar yüklersek garanti kapsamına tekrar giriyor mu? Eğer böyle bir şey varsa ben direkt olarak EU Rom yüklemeyi düşünüyorum. Ya da Custom ROM olan Resurrection Remix ROM...
Garantiye giriyor diye biliyorum hocam

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Aynı altyapıyı kullanan iki farklı şirket.

TürkNet bana max. 35 Mbit hız verirken, Millenicom 50 Mbit hız verdi. Millenicom'da şuan 69,90 TL'ye (64,90 TL imiş. Yanlış bilgi vermişim) yeni internetimi aldım. TürkNet'te Temmuz'dan itibaren 66 TL ödeyecektim. 1 TL daha az ödeyerek 50 Mbit hıza erişmiş oldum.

İlk Ay Fatura Ödememek İçin Gerekli Olan Kod:
>>> F99071C6 <<<

Speedtest.net sonuçlarımı da buraya bırakıyorum;
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

1 GB Dosyayı İndirme Süresi;
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Videonun 2 farklı noktasında hız düşüşünü görebilirsiniz. O kısımlarda Bluetooth aygıtı otomatik bağlantı isteği gönderdiği için IDM duraklatıldı. İSS ile bir alakası yok.

Başvuru süreciyle ilgili sorusu olan varsa buyursun.
Peki bu hız fiber mi vdsl mi

Furkanbas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
4
Hayırlı olsun Türknete sorup paket yükseltebilirdiniz ama bir 10tl falan farkı olurdu herhalde memnunsanız sıkıntı yok bende Türk Telekomdan 85tlye 35mbps alırken Türknete geçtim. 98TLye 85 mpbsye yakın hız alıyorum çok memnunum şu ana kadar neden geçmediysem. Altyapısı iyi olana tavsiye ederim.

BugategAyas

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Makale Yazarı
Konular
67
Hayırlı olsun Türknete sorup paket yükseltebilirdiniz ama bir 10tl falan farkı olurdu herhalde memnunsanız sıkıntı yok bende Türk Telekomdan 85tlye 35mbps alırken Türknete geçtim. 98TLye 85 mpbsye yakın hız alıyorum çok memnunum şu ana kadar neden geçmediysem. Altyapısı iyi olana tavsiye ederim.
Hocam sırf hız değildi mesele. Bir sorun olduğunda ulaşabilecek bir numara yoktu. Milleni iyi oldu.

Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
35 lik paket :)

Ekli dosyalar

• 35.jpg
    35.jpg
    61,3 KB · Görüntüleme: 39

BugategAyas

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Makale Yazarı
Konular
67
Bilmeyenler olabilir, şunu da belirtelim; upload hızları normalde 3 mbit/s idi. Pandemi nedeniyle 6-8 mbit/s'ye çıkarılmış. Millenicom'da şu an upload hızlarını tekrar düşürme gibi bir karar olmadığını belirttiler müşteri hizmetleri personelleri.

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Bende Turknet kullanıcısıyım, 29 30 mbps ile dosya indiriyordum. Bulunduğumuz yer Yapa altyapısına girdi, şu an 40 41 mbps ile dosya indiriyorum. Önceden Türk Telekom ve Superonline kullandım ve 24 mbps alıyordum. upload hızım da şu an 14 mbps.

BugategAyas

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Makale Yazarı
Konular
67
Bende Turknet kullanıcısıyım, 29 30 mbps ile dosya indiriyordum. Bulunduğumuz yer Yapa altyapısına girdi, şu an 40 41 mbps ile dosya indiriyorum. Önceden Türk Telekom ve Superonline kullandım ve 24 mbps alıyordum.
Hocam benim altyapım 79 Mbit/s destekliyordu ama TürkNet bana 35 Mbit veriyordu. Sizce de bunda bi saçmalık yok mu? Millenicom 50 Mbit veriyor. Çünkü 100 Mbit verdiğinde hattım kaldırmayacağı için kopmalar olacak. 75 Mbit vs. paketler olmayınca mecburi olarak 50 verdiler.

Üst Alt