Diğer TürkNet'ten Millenicom'a geçtim. (Speedtest.net sonuçları)

cemturan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
Note 8 pro
Konular
18
Hayırlı olsun öncelikle ben de geçmeyi düşünmüştüm ama sonra Türksata baktım 50 mbps+modem ve televizyon 75 tlye alıyorum, bence hepsinden güzel

BugategAyas

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Makale Yazarı
Konular
67
Hayırlı olsun öncelikle ben de geçmeyi düşünmüştüm ama sonra Türksata baktım 50 mbps+modem ve televizyon 75 tlye alıyorum, bence hepsinden güzel
Ben de Kablonet'e geçmeyi düşündüm ama bilin bakalım ne eksik hocam :D Tabiki de altyapı...

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
Ah şu kablonetin altyapısı daha da geniş olsa diğer hiç bir issle uğraşmam direkt onu kullanırım. Uygun fiyata neredeyse kusursuz hizmet. Pingi yok, kesilme derdi yok, packet loss sorunları yok.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Ah şu kablonetin altyapısı daha da geniş olsa diğer hiç bir issle uğraşmam direkt onu kullanırım. Uygun fiyata neredeyse kusursuz hizmet. Pingi yok, kesilme derdi yok, packet loss sorunları yok.
Valla hocam Millenicom 50 mbps kullanıyorum
kablo çektim odaya
kablo olmadan da istediğim verileri alıyordum ama sonuna kadar almak varken neden azına razı olayım :D
Oyunlarda max 45-50 arası ping 5-6 arası download alıyorum ve memnunum

BugategAyas

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Makale Yazarı
Konular
67
Valla hocam Millenicom 50 mbps kullanıyorum
kablo çektim odaya
kablo olmadan da istediğim verileri alıyordum ama sonuna kadar almak varken neden azına razı olayım :D
Oyunlarda max 45-50 arası ping 5-6 arası download alıyorum ve memnunum
Ben de Millenicom'dayım hocam. Millenicom'da iyi fakat Türksat bambaşkadır!
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kablonet altyapı başvurusu yapsak, altyapı ücretini bizden mi alırlar? Süreç nasıl işliyor? Bilen var mı?

Daryun

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Galaxy M52
Meslek
PC Teknisyen
Konular
6
Türk Telekom VDSL alt yapısını kullananlar için şu an en uygun internet servis sağlayıcısı TBTNet şirketidir arkadaşlar aklınızda bulunsun. Zamlar yüzünden Millenicom, sonra TurkNet geçişi yapmıştım ama zamların sonu gelmiyor, bende TBTNet firmasına geçiş yaptım ve memnunum, aklınızda bulunsun. Sitesinden tarifeler ve fiyatları inceleyin, aklınıza yatarsa oraya geçiş yaparsınız. Bu arada 2 ay kadar GibirNet firmasının Türkiye içi şehirlerde tek tek hizmet vermesini beklerken süreci gözlemledim ve pek çok sorun yaşayan kullanıcı vardı bu yüzden GibirNet yerine TBTNet firmasını seçtim. Buyrun bu kadar bilgiyi şimdi ne yaparsanız yapın. drunk~~

BugategAyas

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Makale Yazarı
Konular
67
Türk Telekom VDSL alt yapısını kullananlar için şu an en uygun internet servis sağlayıcısı TBTNet şirketidir arkadaşlar aklınızda bulunsun. Zamlar yüzünden Millenicom, sonra TurkNet geçişi yapmıştım ama zamların sonu gelmiyor, bende TBTNet firmasına geçiş yaptım ve memnunum, aklınızda bulunsun. Sitesinden tarifeler ve fiyatları inceleyin, aklınıza yatarsa oraya geçiş yaparsınız. Bu arada 2 ay kadar GibirNet firmasının Türkiye içi şehirlerde tek tek hizmet vermesini beklerken süreci gözlemledim ve pek çok sorun yaşayan kullanıcı vardı bu yüzden GibirNet yerine TBTNet firmasını seçtim. Buyrun bu kadar bilgiyi şimdi ne yaparsanız yapın. drunk~~
Güzel reklam yapmışsın da hocam, ah birde tarife içeriklerini vs. karşılaştırıp fiyatlandırmaları o şekilde kıyaslasaydınız. Ben şimdi baktım sizin bahsettiğiniz firmanın tarifelerine, VDSL 100 Mbps tarifede upload hızını 4 veriyorlar max. Ben Millenicom kullanıyorum ve upload hızım 8 Mbps değerlerinde.

Sizin bahsettiğiniz firmanın o tarifeye verdiği fiyat 79,90, Millenicom'un verdiği fiyat 109 TL! Arada fiyat farkı var ama sizin bahsettiğiniz firmanın 8 Mbps upload barındıran paketi yok. Biz o bilgiyi aldık ama hiçbir şey yapamıyoruz maalesef ;)

Daryun

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Galaxy M52
Meslek
PC Teknisyen
Konular
6
Güzel reklam yapmışsın da hocam, ah birde tarife içeriklerini vs. karşılaştırıp fiyatlandırmaları o şekilde kıyaslasaydınız. Ben şimdi baktım sizin bahsettiğiniz firmanın tarifelerine, VDSL 100 Mbps tarifede upload hızını 4 veriyorlar max. Ben Millenicom kullanıyorum ve upload hızım 8 Mbps değerlerinde.

Sizin bahsettiğiniz firmanın o tarifeye verdiği fiyat 79,90, Millenicom'un verdiği fiyat 109 TL! Arada fiyat farkı var ama sizin bahsettiğiniz firmanın 8 Mbps upload barındıran paketi yok. Biz o bilgiyi aldık ama hiçbir şey yapamıyoruz maalesef ;)

Reklam diyorsun da bunun bir kullanıcı bilgilendirme mesajı olduğunu kafaya vura vura belgelemek mi gerekiyor illa ki? Neden bu kadar fesatsınız? Sizin dediğiniz upload değerleri kalıcı değil geçici. Geçici olan upload hızını da kandırmaca olmaması amacıyla yazmamışlar belli ki. Peki siz biliyor musunuz upload hızlarının uzaktan eğitimi kolaylaştırmak için geçici olarak yükseltildiğini? Yoksa dur burada taşlanacak birisi var ben buna sataşayım arzusuyla mı yanıp tutuşuyordunuz? Neyse iyilik yap denize at demişler ama insanı çileden çıkartan böyle mesajları görünce iyiliği milletin gırtlağına sokmak geliyor insanın içinden. Ya sabır.....

Üst Alt