Sohbet Türknet rezilliği

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Bayadır kullanırım hizmet yönünden sıkıntı yaşamadım. Lakin Yapa da değilseniz Telekomun yapacağı iş anca bu kadar oluyor. Önce Turknet e durumu bildirin ve kayıt açtırın daha sonrasında Türk telekoma giderek itiraz edin o tutarı ödemek zorunda değilsiniz sonuç itibariyle bağlantı yanlış yapılıyor bu şekilde de dolaylı olarak ödemeyen tanıdıklarım var ha zorluk çıkartırlarsa thh ye başvurun haklı çıkıyorsunuz onuda söyleyeyim. Ama şuanki durumda bunun sorumlusu Turk.net değil. Gerekli yönlendirmeyi onların yapması lazım evde değilde iş yerinde yaşanılmıştı bu tarz durum hallettik zira kurumsal olduğu için işlemler çok uzamadı synı hassasiyeti bireyselde de gösterirler umarım.

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Bilmediğim için soruyorum.Türknet gelip modemi kurup aktivite yapmıyor mu? Modemi elimize verip, hadi Mevlam kayıra, siz faturaları ödeyin mi diyor?TTnet ve super online kurulumu yapıp, aboneliği aktive ediyordu.

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Kendimden biliyorum, evdeki kurulumu kullanıcı yapıyor.
Evinize sinyal işlemi başladığı andan itibaren ücret tahakkuku yaparlar.

Hatta şöyle de bir espri var.
Türknet başlangıçta kısmende de olsa üzer, onlarla haşir neşir olursunuz..
Sonra Türnet'i unutursunuz, çünkü artık bir daha sorun çıkmaz.

Gerçekten de neredeyse 2 yıl oldu, ne ben onları ne de onlar beni hiç aramadık..
O kadar ki birbirimizi unuttuk, aylık fatura bilgisi geldiği zaman hatırlıyorum. .))

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Kendimden biliyorum, evdeki kurulumu kullanıcı yapıyor.
Evinize sinyal işlemi başladığı andan itibaren ücret tahakkuku yaparlar.

Hatta şöyle de bir espri var.
Türknet başlangıçta kısmende de olsa üzer, onlarla haşir neşir olursunuz..
Sonra Türnet'i unutursunuz, çünkü artık bir daha sorun çıkmaz.

Gerçekten de neredeyse 2 yıl oldu, ne ben onları ne de onlar beni hiç aramadık..
O kadar ki birbirimizi unuttuk, aylık fatura bilgisi geldiği zaman hatırlıyorum. .))

Arada bi teşekkür için ararlardı referanslardan ötürü ama dediğiniz gibi bende aranmıyorum. Öldümmü kaldımmı umurlarında değilim. Çıkar ilişkisi oldu artık samimiyet. haha--haha--

Aman aramasınlar gram sıkıntı yok :)

akro72

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
Mi 9T
Konular
1
Bilmediğim için soruyorum.Türknet gelip modemi kurup aktivite yapmıyor mu? Modemi elimize verip, hadi Mevlam kayıra, siz faturaları ödeyin mi diyor?TTnet ve super online kurulumu yapıp, aboneliği aktive ediyordu.

Evraksal işlemler bittiği zaman size kulanıcı adı ve şifre gönderiyorlar. Modem kablo bağlantısını siz yapıyorsunuz. Daha sonra onları arıyorsunuz modem kurulumu (kullanıcı adı ve şifre girilmesi gereken bölüm) konusunda size yardımcı oluyorlar.

Üst Alt