Sohbet Türknet rezilliği

seyyid70

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Lollipop
Cihazım
mi 5 prime
Konular
11
Garip bi durum ben en iyisi yarin tekrardan bi ulasmaya calisiyim. İptal ettirirm buyuk ihtimalle.

Blackelectro

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz Orhan
Cihazım
Xiami mi9t pro
Meslek
Bilgisayar Bileşen
Konular
6
Geçmiş olsun..ama Turknetlik bir durum yok. Hata Türk Telekomun 6 yerine 7.yere açmışlar. Sorumlu onlardir. Ayrica Turknet ise TTnet aboneliğim biter bitmez geçeceğim firmadir :)
Hocam taahhüt bedelini karşılıyor. Bence çok beklemenize gerek yok. 3 ay arkadaşım kampanyasından yararlandım. 4 aydır 1 kere fatura ödedim. 85 lira ödüyorum ben, hızım 80 mbit. Çok memnunum. Yönlendirdiğim arkadaşlarım da çok memnunlar.. Geçecek kişilerin, alt yapılarının ne kadar desteklediğini kontrol edip başvuru yapmalarında fayda var. Konuda ki mağdur olan arkadaş için de üzgünüm... Kötü talihsizlik olmuş..

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Hocam taahhüt bedelini karşılıyor. Bence çok beklemenize gerek yok. 3 ay arkadaşım kampanyasından yararlandım. 4 aydır 1 kere fatura ödedim. 85 lira ödüyorum ben, hızım 80 mbit. Çok memnunum. Yönlendirdiğim arkadaşlarım da çok memnunlar.. Geçecek kişilerin, alt yapılarının ne kadar desteklediğini kontrol edip başvuru yapmalarında fayda var. Konuda ki mağdur olan arkadaş için de üzgünüm... Kötü talihsizlik olmuş..
Taahhüttün karşıladığı kısmı az :) araştırma yaptım. 6 ay sonra geçebileceğim ancak.

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Hocam hiç bir firma senin interneti kullanıp, kullanmadığına bakmaz. Hattı verdikleri an faturalama başlar. Sen ister kullan ister kullanma, istersen modemi sök at. Yani adamlar senin kullanmana bakmaz, fatura hat aktivasyonu ile başlar.

TedMosby

Ragnar Lothbrok
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taner
Cihazım
Mi 9T
Konular
21
bu türknet sıkınıtılı ya (en azından benim deneyimim o yönde) bağlatması ayrı dert iptali ayrı dert, sonunda iptal edip netspeed e geçtim 75mbps download 4 mbps upload alıyorum memnunum.

Blackelectro

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz Orhan
Cihazım
Xiami mi9t pro
Meslek
Bilgisayar Bileşen
Konular
6
bu türknet sıkınıtılı ya (en azından benim deneyimim o yönde) bağlatması ayrı dert iptali ayrı dert, sonunda iptal edip netspeed e geçtim 75mbps download 4 mbps upload alıyorum memnunum.
Ne kadar ödüyorsunuz?

akro72

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
Mi 9T
Konular
1
Anladığım kadarıyla siz başvurunuzu yapıp sonrasını takip etmediniz. Turknet yapa olmayan yerde TT hatını kullanıyor. Anlaşma gereği bir arıza olduğunda sorumlu TTdir, Turknet değildir. Ben de Turkneti kullanıyorum. 2 aydır da fatura ödemiyorum, kampanyadan dolayı. Hız ve hizmet konusunda çok memnunum.

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Ailem de kullaniyo. Evraklari yolladim ancak evde kurulum olmadan , internet kullanilmadan nasil faturalandirabiliyolar
Bence, her şekilde haklısınız, neden mi? Sinyali vermişler ancak gelip kurulum yapmamışlar vermediği hizmetten neyin parasını isteyebilirler? Türk neti bilmem ama diğer firmalar kurulum yapıp onay imzası alıyorlar. Türk netin hızlı internet vermesinden dolayı, bunun maruz görülmesi de ayrı bir enteresanlık.

OnurG

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
33
Bulunduğunuz bölgenin bölge müdürlüğüne gidin (türktelekom). Konuyu izah edin çözüme ulaşacaktır. Bu tür konuları müdürlükte daha hızlı çözersiniz.

Üst Alt