Hocam taahhüt bedelini karşılıyor. Bence çok beklemenize gerek yok. 3 ay arkadaşım kampanyasından yararlandım. 4 aydır 1 kere fatura ödedim. 85 lira ödüyorum ben, hızım 80 mbit. Çok memnunum. Yönlendirdiğim arkadaşlarım da çok memnunlar.. Geçecek kişilerin, alt yapılarının ne kadar desteklediğini kontrol edip başvuru yapmalarında fayda var. Konuda ki mağdur olan arkadaş için de üzgünüm... Kötü talihsizlik olmuş..Geçmiş olsun..ama Turknetlik bir durum yok. Hata Türk Telekomun 6 yerine 7.yere açmışlar. Sorumlu onlardir. Ayrica Turknet ise TTnet aboneliğim biter bitmez geçeceğim firmadir
Taahhüttün karşıladığı kısmı az araştırma yaptım. 6 ay sonra geçebileceğim ancak.Hocam taahhüt bedelini karşılıyor. Bence çok beklemenize gerek yok. 3 ay arkadaşım kampanyasından yararlandım. 4 aydır 1 kere fatura ödedim. 85 lira ödüyorum ben, hızım 80 mbit. Çok memnunum. Yönlendirdiğim arkadaşlarım da çok memnunlar.. Geçecek kişilerin, alt yapılarının ne kadar desteklediğini kontrol edip başvuru yapmalarında fayda var. Konuda ki mağdur olan arkadaş için de üzgünüm... Kötü talihsizlik olmuş..
Ne kadar ödüyorsunuz?bu türknet sıkınıtılı ya (en azından benim deneyimim o yönde) bağlatması ayrı dert iptali ayrı dert, sonunda iptal edip netspeed e geçtim 75mbps download 4 mbps upload alıyorum memnunum.
65 TLNe kadar ödüyorsunuz?
Bence, her şekilde haklısınız, neden mi? Sinyali vermişler ancak gelip kurulum yapmamışlar vermediği hizmetten neyin parasını isteyebilirler? Türk neti bilmem ama diğer firmalar kurulum yapıp onay imzası alıyorlar. Türk netin hızlı internet vermesinden dolayı, bunun maruz görülmesi de ayrı bir enteresanlık.Ailem de kullaniyo. Evraklari yolladim ancak evde kurulum olmadan , internet kullanilmadan nasil faturalandirabiliyolar