- Adım
- Lollipop
- Cihazım
- mi 5 prime
- Konular
- 11
Türknet e abone olmak için başvurdum. Bir arkadaşım beni davet etti ve bu sayede benim işlemler tamamlanincao ve ben 1 ay ucretsiz internet kullancaktik. Neyse islemlere basladim evraklari yolladim derken turktelekom ekibi binaya sinyal veriyormus ve bunu 6 numarali bina yerine 7 numarali binaya vermiş. Kurulum icin gelen ekip bu sorunu halletirmem gerektiğini söyleyip gitti. Ardindan ben türktelekoma ve türknet e başvurdum tekrar geldiler düzelttiler ancak ben işim dolayisiyla 1 ayliğina şehir dişina gittim. Dedim ne de olsa abonelik daha başlamadi internet hizmeti almiyorum gelince abone olurum. Geldim baktim o da ne ödenmemiş fatura diye mesaj aldim ve çıkan ücret karşısında şok oldum.
Fotoğraflardaki gibi bi fatura ile karşılaştım. Müşteri temsilcisine 1 saat uğraşmam sonucunda ulaşabildim ve bana faturadan daha yüksek bir ücreti ödemem gerektiğini söyledi yani 191 tl. Ben 1 saniye bile internet kullanmadan evime kurulum bile yapilmadan bu ücreti ödemeye mecbur birakildim. Bakalim yarin abonelik iptali için dilekçe yolludam sonuç ne olur bilmiyorum.
Fotoğraflardaki gibi bi fatura ile karşılaştım. Müşteri temsilcisine 1 saat uğraşmam sonucunda ulaşabildim ve bana faturadan daha yüksek bir ücreti ödemem gerektiğini söyledi yani 191 tl. Ben 1 saniye bile internet kullanmadan evime kurulum bile yapilmadan bu ücreti ödemeye mecbur birakildim. Bakalim yarin abonelik iptali için dilekçe yolludam sonuç ne olur bilmiyorum.