Sohbet Turknet önerir misiniz?

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Arkadaşlar merhaba ben aile evindeyim internet alacağız bütün apartman türk Telekom kullanıyor fakat çok pahalı bizde açık port var 1 tane türk Telekom almamak için aradım Türkneti bana evet 1 tane açık portunuz var 85 TL 100 Mbps kullanabilirsiniz dediler Apartman da fiber var bu arada değerli yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
Donanım Arşivi'nin bir videosu vardı.Şimdi linkini veririm de önce kendi düşüncelerimi söyleyeyim.Evimizde Superonline ZTE marka modem var ki bu modem harbiden güçlü.Ancak download hızı 50 den ve upload hızı 5 ten yukarı çıkmıyor.Testi yaptıktan sonra deneyeyim diyorum,indirme olarak 5mb/sn,yükleme olarak 500kb/sn oluyor.Garip.Piyasada da iyi olan bir o marka var.Ancak müşteri hizmetleri iyi değil.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

savioranqel68

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugurcan
Cihazım
Mi 9T PRO
Meslek
Sağlık Teknikeri
Konular
42
Arkadaşlar merhaba ben aile evindeyim internet alacağız bütün apartman türk Telekom kullanıyor fakat çok pahalı bizde açık port var 1 tane türk Telekom almamak için aradım Türkneti bana evet 1 tane açık portunuz var 85 TL 100 Mbps kullanabilirsiniz dediler Apartman da fiber var bu arada değerli yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
Reis kesinlikle tavsiye ederim 2 yıl kullandım adamlar faturayı ödemeyi unuttum hizmeti kestiler daha sonra da arayıp efendim insanlık hali unutmuş veya ödeyememis olabilirsiniz deyip hizmeti aktif ettiler ve açma kapama ücreti yansitmadilar sagolsunlar

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Reis kesinlikle tavsiye ederim 2 yıl kullandım adamlar faturayı ödemeyi unuttum hizmeti kestiler daha sonra da arayıp efendim insanlık hali unutmuş veya ödeyememis olabilirsiniz deyip hizmeti aktif ettiler ve açma kapama ücreti yansitmadilar sagolsunlar
Güzel hareketler clap~~

Cayanshn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cayan
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
2
Türk Telekom hariç diğer hangi iss den aliyosan al kardeşim ama türk telekoma asla ama asla bulaşma Türkiye'de bunların eline başkası su dokemez dolandırıcılıktan. 4 yıldır 2 MB hız alıyorum son 1 aydır da 0.30 -0.60 MB hız veriyolar bende geçen gün aradım turkneti haftaya inşallah başlayacak

Üst Alt