- Adım
- Barış Aslan
- Cihazım
- Samsung S2
- Konular
- 22
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu konuyuda çok güzel anlatmış vıdeoda iyi servis kötü servis ve kullanıcının ne yaptıgını vede ne yapması gerektigiVideo izlemedim. Ama şunları gördüm adam cihazı aldığı ilk gün suya düşürüp sonrada bir kaç gün sonra iade gönderiyor. Gittigidiyor gereği 15 gün için iade hakkı bulunması sebebiyle cihazı almak zorun kalıyorsunuz. Adamı arayıp durumu söylüyorsunuz adam yok ben birşey yapmadım. Cihaz geldi açılmadı diyor. Ne yaparsanız yapın eğer adamın içinde Allah korkusu yoksa o cihazı iade alıyorsunuz.
Millet olarak berbat işler yapıyorsak servislerin de aynısını yapması normaldir.
Belki bilen vardır. Forum Donanımda su geçirmez olan sony cihazlar için nasıl para iadesi alınabileceği anlatılan konular vardı ve bu şekilde 1-1.5 sene cihazı kullanan insanlar para iadesi aldılar. Ballandıra ballandıra anlatarak.
Aslında herkes suçlu dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz millet millet çünkü siz ben şu bu kullananda servisin çalışanıda satanda patronda herkez bu milletin parçası millet olarak düzelmedikçe hiçbirşey düzelmez.
Ama en azından anlatmış dediginiz konu dahil yolu göstermiş ucundanda tutsak başlamak bu konuların düzelmesi için vesile olur bilgi önemlidir dursun yanınızda .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben tamamını suçlamadım ama böyle insanların bulunduğu toplumda, (kurunun yanında yaş misali) kimse kalkıpta servislere laf atmasın diye düşünüyorum. Servis sahibi falan değilim bu arada Bu işlerin az çok içinde olduğum için sadece tek suçlunun servisler olduğunu düşünmüyorum.
Videoyu izleyin başlıga aldanmayın..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar bu tür konularda lütfen tartışma yaratmayalım çünkü kafadaki her düşünce tam anlamı ile yazıya dökülemeyebilir yani bir kelime başka bir anlam ifade edebilir herkezin düşünce tarzı anlatış şekli farklı olabilir.Sonuçta yüzyüze konuşulmuyor.bizim bizden başka dostumuz yokken birbirimize sıkı sıkı bağlanmak varken halkın geneline berbat ifadesinin kullanılması benim kanıma dokundu
Bilgiyi alalım yeter konuyuda dagıtmayalım.
Son düzenleme: