Sohbet Türkiye'de PUBG Mobile protestosu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UtguX

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Mi 9 T
Konular
4
Çok saçma bir olay, nasıl oyunda 5 kill alınca gerçek hayatta da 5 kill almıyorsanız, oyunda tapınca da bişeye tapmış olmazsınız. Bunu anlamak çok zor olmamalı.

Martonaltı

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmad
Cihazım
Mi9
Konular
6
Aman arkadaşlar oynamayın mazallah dinden falan çıkarsınız ahiretinizi yakmayın böyle oyunlar için

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Yazık kafalarına clap~~ Oyunda herşeyin etkinliği yapılıyor. Bilip bilmeden körü körüne iş yapmak bizim milletin kanında var. Kimseye birşey anlatmaya uğraşmayın.

hakankocatepe

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
iPhone 11
Meslek
Memur
Konular
8
Bizim ülkenin bu şekilciliği ne olacak? Dinden mi çıkacaksın yani. İstemiyorsan oynamazsın olur biter. Ne oldu geçen ay ramazan özel sürümü varken dini bütün mü olduk?

kayaagokhan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan Kaya
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
152
Bence çok gereksiz bir konu. Güzel ülkemin güzel insanları bu konuları tartışacağına keşke daha faydalı konuları tartışsa belki daha iyi bir şeyler yapabiliriz.
Hocam çok güzel konular seçmeye çalışıyorum ancak kimse onlara ilgi göstermiyor :)

oguz494

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Ekonomist
Konular
36
Hocam çok güzel konular seçmeye çalışıyorum ancak kimse onlara ilgi göstermiyor :)
Ben size katılmıyorum hocam. İlgi gösterirler ancak etkileşimde bulunmazlar. Mesela teşekkür etmezler veya soru sormazlar. Ülkedeki insanlarda böyle başlarına bir şey gelince ses çıkarır olmuşlar aksi takdirde sorgulama gereksinimi duymuyorlar- her şeyi bilmişlik- ki bu bile başlı başına kötü bir şeydir. Siz moralinizi bozup işe yarar konularınızdan vazgeçmeyin, araştırın ve paylaşın. :)

kayaagokhan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan Kaya
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
152
Ben size katılmıyorum hocam. İlgi gösterirler ancak etkileşimde bulunmazlar. Mesela teşekkür etmezler veya soru sormazlar. Ülkedeki insanlarda böyle başlarına bir şey gelince ses çıkarır olmuşlar aksi takdirde sorgulama gereksinimi duymuyorlar- her şeyi bilmişlik- ki bu bile başlı başına kötü bir şeydir. Siz moralinizi bozup işe yarar konularınızdan vazgeçmeyin, araştırın ve paylaşın. :)
Teşekkürler hocam, sitemize bekleriz :)

eymevt

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Bunun sadece oyun olduğunu biliyorsun dimi, ayrıca slm.ycl02 arkadaşımız söylediği gibi islam aid etkinlikler yapılırken sorun yok fakat diğer inanclara aid bir etkinlik yapıldığın da mı sorun oluyor? Oyunu zorla oynatmıyor adamlar ister oynarsın ister oynamazsın. Destiny97 kardeşim çoçuk "tap"a basıyor diyorsun, çoçuğ elinde oyunu oynata bilecek bir cihaz varsa ve de internete erişimi varsa, çoçuk ister put yapma videosu açar izler isterse de satanizt ayinler izlər o cihazla istediyi her şeye her bilgiye ulaşa bilir, ha istemiyosan vermiyeceksin çocuğa o cihazı. Çoçukların diğer inanclar hakkında bilgi edinmesinin neresi kötü? Kim neye isterse ona da inanır hiç kimse karışamaz.
Arkadaşım bırakta onlarda kendi fikirlerini söylesinler herkes senin düşündüğün gibi düşünmek zorunda değil hiç kimse bu ülkede başka din mensuplarına karışamaz çünkü Rabbimizde onu emretmiştir lakin senin dediğin gibi bu bir oyun ce herkese hirap etmekte oyunu yüklerken adamlar demiyorki bu oyun şu inançlara ait bir oyun dese eyvallah haklısın ama sen bu oyunu bir seviyeye gelene kadar hemen hemen tüm dünyada oynanmaya geldi yok efendim şuna tap böyle bir şey olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Homodeus diye bir kitab var Sapiensin yazarından, Yuval Noah Harari'nin kitabı şu aralar onu okuyorum. Kitab kısaca insanlığın geleceğinden falan bahsediyor, Harari gelecek hakkında cyborglardan, hücre ölümsüzlüğünden dolayısıyla ölümsüzlükden, başka gezegenlerde koloni kurmakdan, yapay zekalardan, inanılmaz teknolojik atılımlardan bahsediyor, okuyorsun heyacanlanıyorsun, hayel ediyorsun sonra gündeme bir bakayım diyorsun, bir kaç gün önce dünyada bir ilkin yaşandığını Amerikada özel bir şirketin uzaya adam çıkardığını görüyorsun, Amerika halkın ırkçılığı protesto etdiğini görüyorsun vay be gelişme var doyorsun. Sonra yaşadığımız çoğrafiyaya bakıyorsun kutsal ziyaret olarağ gitdikleri hac'da Taşın ettafında dönen, Taşı taşlayan, Taşın zirvesine çıkan insanların sadece bir Oyun olan Pubg'i oyunun içine Taş, Bud koyduğu için protesto ediyor. Ah be, Elon abi ölmeden Marsı kolonileştirsede gitsek oraya yerleşsek :|
Peki hocam bu kadar bilgi sana ne kattı ve gatatında ne deyişti sen vana onu anlat

Arkadaşım bırakta onlarda kendi fikirlerini söylesinler herkes senin düşündüğün gibi düşünmek zorunda değil hiç kimse bu ülkede başka din mensuplarına karışamaz çünkü Rabbimizde onu emretmiştir lakin senin dediğin gibi bu bir oyun ce herkese hirap etmekte oyunu yüklerken adamlar demiyorki bu oyun şu inançlara ait bir oyun dese eyvallah haklısın ama sen bu oyunu bir seviyeye gelene kadar hemen hemen tüm dünyada oynanmaya geldi yok efendim şuna tap böyle bir şey olmaz

Peki hocam bu kadar bilgi sana ne kattı ve hayatında ne deyişti sen bana onu anlat

Son düzenleme:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Forum kuralları 2.4. Kişisel Saldırılar, Dini, Politik ve/veya Irksal Tartışmalar : Her ne kadar özgür bir ortamda paylaşım yapmak için var olsak da; forumumuz özel olarak android cihazlar hakkında konuşulması için vardır ve mobil cihazlar dışındaki sohbetlerin tartışmaya dönüşmesine izin verilmeyecektir.

Kuralı uyarınca konu yeni yorumlara kapatılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt