Sohbet Türkiye'de PUBG Mobile protestosu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Tam Türkiyenin zeka seviyesini gösteren bi durum olmuş başkalarının inancına düşüncesine saygı duymaz tahammül edemez ama kendileri bencilce kibirli bi şekilde saygı anlayış beklerhaha--

Bence insanların canı sıkılıyor uğraşıcak başka dertleri kalmamış yoksa çocukluğumuzda oyunlarda neler vardı bilirsiniz.

karanliknotalar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AHMET
Cihazım
Mi 9 Pro 5G
Konular
2
Saçmalık o kadar şeyin yanında,

Nurullah6547

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NURULLAH
Cihazım
Redmi k20 pro
Konular
6
Çok saçma bir konu. Millet ne ile uğraşıyor siz hala din ile ilgileniyorsunuz. Zorla kimse git tap demiyor. Allah aşkına kafanızı bıraz farklı şeylere yorun. Buna zaman ayırıp yazmam da ayrı bir saçmalık çünkü değecek bir mesele değil

vahcet12

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
2
Bence çok gereksiz bir konu. Güzel ülkemin güzel insanları bu konuları tartışacağına keşke daha faydalı konuları tartışsa belki daha iyi bir şeyler yapabiliriz.
Elon Musk geçenlerde tarihe bir imza attığı sırada yanımdaki bir arkadaşım "Uzaya çıktılar la uzaya. Biz hala yayan. Biz hala Atatürk'ü, Osmanlı'yı çekiştirelim" demişti. Çok gülmüştüm. Ağlanacak bir durumdu ama gülmüştüm yani. Buda ona benziyor :D

ByKaraca

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Elime ne geçers
Meslek
Teknoloji Editörü
Konular
380
Bomboş bir olay. Buna benzer bir şeyi BF1 oyunu için de yaptılar dedemi vurmam ben Çanakkale'de vs dediler ne alakaysa :D Alt tarafı oyun yani hadi yine rahatsız oldun gitmezsin o heykelin yanına tapın seçeneğine basmaz oyununa bakarsın.

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Dostum sen hangi kafayı yaşıyorsun? Torbacının numarasını özelden atsana, Türkiyeye ziyarete geldiğimde bir uğrayayım. Bunun sadece oyun olduğunu biliyorsun dimi, ayrıca slm.ycl02 arkadaşımız söylediği gibi islam aid etkinlikler yapılırken sorun yok fakat diğer inanclara aid bir etkinlik yapıldığın da mı sorun oluyor? Oyunu zorla oynatmıyor adamlar ister oynarsın ister oynamazsın. Destiny97 kardeşim çoçuk "tap"a basıyor diyorsun, çoçuğ elinde oyunu oynata bilecek bir cihaz varsa ve de internete erişimi varsa, çoçuk ister put yapma videosu açar izler isterse de satanizt ayinler izlər o cihazla istediyi her şeye her bilgiye ulaşa bilir, ha istemiyosan vermiyeceksin çocuğa o cihazı. Çoçukların diğer inanclar hakkında bilgi edinmesinin neresi kötü? Kim neye isterse ona da inanır hiç kimse karışamaz.
Puta taparak putlar hakkında ne öğrenilebilir? Çocuklardan bahsediyorum burada, sizce kaç tane çocuk telefonda youtubeda video izlemek ve oyun oynamak yerine dinleri araştırıyor?

Occaut

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9t pro
Meslek
Tekstil
Konular
11
Awm versin , krem peynire bile taparim (oyunda)

Sanal bir karakterin yaptığı sanal bir hareketten etkilenen gerizekalidir ,

Oyundaki "silahla adam öldürme" , "bomba ile araba patlatma" gibi öğelere yıllardır laf söylemeyip, toteme tapiyorlar diye eleştiride bulunan müslüman da tam anlamıyla hafif zihinsel ozurludur

Bir insanı oldurmek , bir taş parçasının önünde saçma sapan hareketler yapmaktan daha kötüdür ve daha günahtır müslüman kardeşlerim ,

Eğer evlatlarinizi İslamiyet ahlaki ile yetiştirmek istiyorsanız ellerindeki her türlü küfre ve günaha yönlendiren cep telefonlarını alın !

Pardon , ona yemez işte , alamıyorlar ellerinden telefonu...

SeDark

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Asad
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Homodeus diye bir kitab var Sapiensin yazarından, Yuval Noah Harari'nin kitabı şu aralar onu okuyorum. Kitab kısaca insanlığın geleceğinden falan bahsediyor, Harari gelecek hakkında cyborglardan, hücre ölümsüzlüğünden dolayısıyla ölümsüzlükden, başka gezegenlerde koloni kurmakdan, yapay zekalardan, inanılmaz teknolojik atılımlardan bahsediyor, okuyorsun heyacanlanıyorsun, hayel ediyorsun sonra gündeme bir bakayım diyorsun, bir kaç gün önce dünyada bir ilkin yaşandığını Amerikada özel bir şirketin uzaya adam çıkardığını görüyorsun, Amerika halkın ırkçılığı protesto etdiğini görüyorsun vay be gelişme var doyorsun. Sonra yaşadığımız çoğrafiyaya bakıyorsun kutsal ziyaret olarağ gitdikleri hac'da Taşın ettafında dönen, Taşı taşlayan, Taşın zirvesine çıkan insanların sadece bir Oyun olan Pubg'i oyunun içine Taş, Bud koyduğu için protesto ediyor. Ah be, Elon abi ölmeden Marsı kolonileştirsede gitsek oraya yerleşsek :|

Kazgangap

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 9T (Davinci)
Konular
44
Oyunu çok oynamadım pc versiyonunu oynuyordum geçen sene..Olay puta tapmak olmasa tek tanrıcılar için özel dua skilli gelse istediği an dua edip silah elde etse bu saçma olmaz mı?Yani bence ya puta ya ördeğe ya da görmediğin şeye dua ederek bir şeyler kazanmak saçma..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt