Sohbet Türkiye de Telefon Satışları

ertancetin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Mali Müşavir
Konular
63
Abi satarken değeri düşmüyo diye araba alır gibi telefon alanlar İphone ile 1. sırada
Hayatının bir kenarından kıyısından Samsung geçmiş kimseler de Samsung alarak 2. sırada
Yeter artık telefona bu kadar para verilmez, fiyat performans telefonu alacağım diyip Çinli Telefon alanlar 3. sırada.
Ülkedeki genel dağılım benim gözümde böyle :)

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Valla bende Ericson,Nokia, Samsung ve Huawei kullandım ve çok değer verdiğim Arkadaşım, Dostum, Kardeşim Sayın Escobar1945 hocam sayesinde Xiaomi ile tanıştım ve geçtim....yani bende sonradan görmeyim Xiaomiyi...

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Parası çok olanlar İphone alır, telefondan anlamayan ama yine parası olanlar Samsung ve Huawei cihazlarının amiral gemilerini alırlar, telefondan anlamayan orta halliler Samsung ve Huawei ve diğer markaları alırlar, Akıllı olanlar ise Xiaomi alırlar

Birde yıllarca İphone kullanıp da sonradan aklı başına gelenler de Xiaomi alıyorlarhaha--haha--

Evet Üstat son cümle beni tarif ediyor...haha--

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Evet Üstat son cümle beni tarif ediyor...haha--
Biliyorum hocam, zaten o son cümleyi özellikle en başta siz olmak üzere, bazı başka hocalarımı da kast ederek yazdım..8=)haha--haha--

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Biliyorum hocam, zaten o son cümleyi özellikle en başta siz olmak üzere, bazı başka hocalarımı da kast ederek yazdım..8=)haha--haha--

Meselâ?:?

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Konu ile ilgili yorumum yok, çünkü kim ne kadar satmış çetelesini tutma imkanım yok çok şükür. :)

Ama Skorpi hocam ve ertancetin kardeşim ile yakın düşüncelere sahibim. Ayrıca, Xiaomi'yi tercih etmemdeki en büyük sebep, fiyatıdır... Bir süre sonra çöpe atacağım telefona fazla para vermek bana göre değil...

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Onlar bilirler kendilerini diye düşünüyorum hocam ama mesela siz daha önce hangi marka kullanıyordunuz, inanın ki hiç hatırlamıyorum, yaşlanıyorum galiba....ama hala eski ve tozlanmaya başlamış olan bir amiral gemisi Mi6 kullandığınızı geçenlerde bir yerlerde okuduğumu hatırlıyorum...8=)haha--haha--

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Konu ile ilgili yorumum yok, çünkü kim ne kadar satmış çetelesini tutma imkanım yok çok şükür. :)

Ama Skorpi hocam ve ertancetin kardeşim ile yakın düşüncelere sahibim. Ayrıca, Xiaomi'yi tercih etmemdeki en büyük sebep, fiyatıdır... Bir süre sonra çöpe atacağım telefona fazla para vermek bana göre değil...
Teşekkürler hocam..izninizle bir sorum olacak size....Xiaomi den önce hangi marka ve model kullanıyordunuz ve Xiaomi ile nasıl tanıştınız, yani direk ucuz telefon diye almadığınızı düşünmek istiyorum, bir yerde gördünüzmü vs?

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Onlar bilirler kendilerini diye düşünüyorum hocam ama mesela siz daha önce hangi marka kullanıyordunuz, inanın ki hiç hatırlamıyorum, yaşlanıyorum galiba....ama hala eski ve tozlanmaya başlamış olan bir amiral gemisi Mi6 kullandığınızı geçenlerde bir yerlerde okuduğumu hatırlıyorum...8=)haha--haha--

Benim telefon evveliyatım pek yok üstadım. Nokia, Samsung ve Xiaomi; hepsi o kadar.
Xiaomi ye gelince... Ha Max 3 olmuş ha Mi 6. Fikirlerine hürmet ettiğim bir dostumun da dediği gibi hepsi dandik Çin malı. Fazla abartmaya lüzum yok.8=)haha--haha--

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Benim telefon evveliyatım pek yok üstadım. Nokia, Samsung ve Xiaomi; hepsi o kadar.
Xiaomi ye gelince... Ha Max 3 olmuş ha Mi 6. Fikirlerine hürmet ettiğim bir dostumun da dediği gibi hepsi dandik Çin malı. Fazla abartmaya lüzum yok.8=)haha--haha--
Hürmet ve Saygılarımı sunuyorum hocam:$

Üst Alt